Chris Hemsworth és felesége megalázta egyik kisfiukat

SYDNEY, AUSTRALIA - JUNE 27: Elsa Pataky, Chris Hemsworth and their children Sasha and Tristan attend the Sydney premiere of Thor: Love And Thunder
Vágólapra másolva!
Chris Hemsworth és magyar származású felesége, Elsa Pataky 2010-ben házasodtak össze, a kapcsolatból három gyerekük született, ikerfiaik a napokban lettek kilencévesek. A család együtt ünnepelte a nagy napot, melyről az egészségi állapota miatt nemrég visszavonult színész megosztott egy fotót is, ami miatt azóta is rengeteg kritikát kap.
Vágólapra másolva!

A színészházaspár a múlt hétvégén ünnepelte ikerfiaik, Tristan és Sasha születésnapját, melyről egy megosztó képet tettek közzé a színész közösségi oldalán. A 39 éves színész valószínűleg jó poénnak szánta a fotót és a hozzá írt szöveget, de sokan nagyon ízléstelennek és megalázónak találták az egyik kisfiúval szemben, akinek anyja, Elsa Pataky a tortába nyomja az arcát a fotózás pillanatában.

'Hé, anya, nem szeretem a csokitortát, inkább a vaníliát. Ó, tényleg, fiam? Na és ehhez mit szólsz?' "- írta Hemsworth viccelődve a fotó mellé, de sokan nem találták viccesnek a jelenetet. A házaspár bár rengeteg kritikát kapott, azóta sem reagáltak rá nyilvánosan - írja az unilad.com.