Borzalmas dolog történt az RTL Klub alkoholista színészének kisfiával

Fazekas Vivien
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől Fazekas Vivien, akit nagyon megviselt a válása és az elmúlt pár év, hiszen alkoholista, gyerekverő volt férje szégyent hozott rá és családjára is. Bár a tönkrement házasságán már túltette magát, újabb borzalmas csapás érte, hiszen kisfia nagyon beteg lett, egyik pillanatról a másikra nem tudott lábra állni. 
Vágólapra másolva!

Fazekas Vivien a közösségi oldalán számolt be a kisfiával történtekről és arról, hogy nagyon megijedtek és mennyire megviselte őket az elmúlt pár hét.

- kezdte Fazekas Vivien, aki elmondta, hogy mi történt pontosan azon az éjjelen.

"A doktor bácsink azt javasolta, menjünk be a kórházba. Ott hosszas vizsgálatoknak vetették alá Mátét, hogy kiderüljön, nem valami olyan rettenetes állapotról van-e például szó, mint a csontelhalás.

Nagyon aggódtam a kis lelkéért, hiszen egy örökmozgó kisfiú, aki jóformán az ágyhoz lett láncolva. Egy kicsit beleláthattam, milyen lehet egy mozgássérült gyermek anyukájának lenni. Minden elismerésem az övék, hogy a gyermeküknek áldozzák az életüket, ez egy 24 órás szolgálat. Átértékelődött bennem, hogy mennyire is hálás vagyok Istennek, hogy a gyermekem egészséges, tud mozogni, szaladgálni a barátaival" - mondta a Ripostnak Fazekas Vivien, aki egy Instagram-bejegyzésben is bővebben leírta, hogy mi történt a kisfiával és hogyan vészelték el az elmúlt heteket.