RETRO RÁDIÓ

Inti: a szívem 25 százalékon dolgozik – Videó!





Inti lábadozása után újra a színpadon. A zenész szívének csupán 25 százaléka működik, így igyekszik kevesebbet ugrálni fellépésein.



Megosztás
Szerző: Kóczián Nikolett
Létrehozva: 2022.09.27.
fő az egészség

Inti alig több mint egy hete hagyta el a kórházat, ahol szívbetegsége miatt kezelték, de már színpadra is lépett. A Metropol a kunhegyesi fellépésén találkozott vele, ahol Dobrády Ákossal hatalmas tömeg előtt koncerteztek.

„Egy kicsit visszafogom magam”

Inti szerint aki volt már TNT-koncerten, az valószínűleg látni fogja, hogy visszafogottabb, de aki először látja a színpadon, nem fog észrevenni semmit.

„Nyilván én tudom, hogy mennyit szabad csinálnom, úgyhogy nem feszegetem a határaimat azzal, hogy megpróbálok ugrálni addig, amíg bírom. Alapvetően nem ugrálok” – mondta mosolyogva.

Inti visszatért a színpadra Fotó:Bánkúti Sándor

„A szívem 25 százaléka dolgozik”

Intinek gyerekkora óta szívritmuszavara van, a múlt hónapban pedig közölték vele az orvosok, hogy szívelégtelenségben szenved.

„A szívem 25 százalékon dolgozik, ezért vissza kell fognom magam, attól függetlenül, hogy a gyógyszerek hatására most jól vagyok, és nem nagyon érzem a szívelégtelenség hátrányát. Annyi gyógyszert szedek, hogy már megszámolni sem tudom, így vigyáznom kell magamra, de nagyon jó érzés, hogy újra színpadra léphetek” – mondta a Metropolnak Inti, akinek fellépés közben is figyelnie kell a szervezete jeleit. „Az orvosok azt mondták, ha érzem, hogy mellkasi nyomás van, vagy légszomj, akkor le kell, hogy üljek. Hál' Istennek, eddig egy koncertet csináltam, ott nem éreztem semmi ilyesmit.

„Teljesen megváltozott az étrendem”

A TNT zenészét párja, Sáfrány Emese beszélte rá, hogy vizsgáltassa ki magát, ezzel tulajdonképpen megmentve az életét. Emese minden téren odafigyel párjára és az egészséges életmód felé tereli.

„Mióta megismerkedtünk, teljesen megváltozott az étrendem, mert nagyon-nagyon egészségesen főz, hála Istennek. Nincs kifejezett előírt étrend, amit ő megcsinál nekem, hanem csak odafigyel arra, hogy mit eszem” – mondta Inti.

Hamarosan érkezik egy új dal

Intit szívbetegsége sem állítja meg, hogy a rajongóknak zenéljen, sőt egy új dal megírására is inspirálta. A TNT együttes már a 2023-as nagykoncertjére is készül.

„Jövő április 22-én TNT Budapest Aréna-koncertre készülünk, úgyhogy az egy nagyon fontos dolog lesz. Nekem lesz egy duett dalom, még nem árulom el, hogy kivel. Egy lassabb dal, egy kicsit talán köze is lesz ahhoz, hogy most újra színpadon állok” – árulta el Inti.

„Azonnal orvosnak kell látnia, különben baj van”

A 47 éves zenész szerencsére időben felismerte betegségét, ezért azt tanácsolja, hogy nem érdemes halogatni semmilyen tünet kivizsgáltatását.

„Nagyon-nagyon figyeljenek a jelekre, mert én nem figyeltem, és teljesen másra gondoltam, mint ami valójában van. Ha valami rendellenességet észlelnek a szervezetben, vagy bárhol, azt azonnal orvosnak látnia kell, különben baj van” – tanácsolja.





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás