Így néz ki Kucsera Gábor Tápai Szabinával való szakítása után

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Évek óta Kucsera Gábor és Tápai Szabina híreitől volt hangos a bulvársajtó. A házaspár egy ideje azonban nem ország-világ szeme láttára élte az életét, nemrég kiderült ennek oka. Az egykori kézilabdás, Tápai Szabina jelentette be, elválnak útjaik. Hogy emiatt vagy sem, nem lehet tudni, mindenesetre Kucsera Gábor nagyon lefogyott és egy új kaland következik az életében.
Vágólapra másolva!

Mintha kicserélték volna. Teljesen megújulva ült a TV2 kamerái előtt Kucsera Gábor. Lefogyott, és újult erővel vág neki az új feladatnak. Műsortársaival Mexikó és Guatemala tájaira kalauzolják el a nézőket, ahol rendkívüli kalandokban lesz részük.

Forrás: Kucsera Gábor/Facebook

Vállalkozó vagyok, van egy asztalosműhelyem. Szerencsére még az ujjaim megvannak" – kezdte bemutatkozását az Ázsia Expressz legújabb évadjában Kucsera Gábor. A világbajnok kajakozó Tóth Dáviddal, a TV2 korábbi Nagy Ő-jével indult útnak.

Szemmel láthatóan jó formában van, ennek ellenére biztosan megviseli Tápai Szabinával való szakítása. Három gyerekük van: Bence, Milla és Bella.

Beni velem volt otthon másfél éves korától, és nagyon erős kapocs alakult ki köztünk. Mondta, hogy menjek és csináljam ezt a játékot, mert úgy nem jöttem volna el, ha nem kérem ki a véleményét. Nagyon kis karakán: határozott elképzelései vannak már most az életről, és a dolgokról. De látom rajta, hogy hiányzom neki, és szüksége van rám" – ezt a Farm VIP 2-ben való szereplésekor mondta az olimpikon.

Bizonyára ezúttal is nagyon fognak neki hiányozni a gyerekek, mindenesetre a tét nem kevés: tízmillió forint. A két sportoló nem adja alább, szeretnék megnyerni a versenyt.

Megvan rá az esélyük, sportolóként küzdenek, nem mellesleg gyerekkoruk óta jól ismerik egymást. Talán nem lesznek óriás meglepetéseik egymás előtt.