Szexszektát üzemeltetett, most pedig négy ember tűnt el farmjáról - nagy bajban a sztár

Ezra Miller
Vágólapra másolva!
A Legendás állatok és megfigyelésük, és az Egy különc srác feljegyzései, és a Flash filmek színésze körül egyre több a botrány, és már komolyabb bűncselekményekkel is vádolják őt. 
Vágólapra másolva!

Pár napja arról írtunk, hogy izlandi szexszekták vezetésével vádolják a színészt, most pedig az a hír róla, hogy Miller Hawaiion megismerkedett egy nővel és annak három gyerekével, akiket utána befogadott a vermonti birtokára de azóta teljességgel nyomuk veszett - írja a Page Six.

Miller birtokára a rendőrség is kiment keresni a nőt és gyerekeit, de már semmi nyomukat nem találták. A 25 éves anyuka állítólag nagyon aktív volt közösségi oldalán egészen az eltűnésükig, amikor is még a fiókját is törölte. Miller a vádak szerint rendszeresen drogot fogyasztott a gyerekek előtt, illetve több veszélyes fegyver is volt a birtokon, emiatt ment el onnan a család.

A színész viszont azt állítja, hogy jót akart nekik, azért fogadta be a családot, mert a nő bántalmazó párja elől szeretett volna elbújni a gyerekeivel - legalábbis ezt mondta Millernek.