Mindent elmondott a házaspár

2022.01.21. 11:25

Tápai Szabina és Kucsera Gábor is szétmentek? Itt az igazság

Öles betűkkel hirdette szerda reggel a Blikk címlapja, hogy a sztárpár házassága zátonyra futhatott. A pletykákon alapuló cikk szerzőjét még az sem zavarta, hogy Kucsera a megszólalásában kategorikusan cáfolta az értesülést.

Az idei január bővelkedik a hangos sztárszakításokban. Kulcsár Edináék és Horváth Grétáék kapcsolatának zátonyra futása után szinte már meg sem lepődtek az olvasók, hogy a Blikk szerdai címlapja szerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor is végleg búcsút inthettek egymásnak.

Szabina és Gábor sosem csinált titkot abból, hogy voltak és vannak nehéz időszakok az életükben, de az idő őket igazolja, hiszen valahogy mindig sikerül felülkerekedniük a gondokon és újra egymásra találniuk.

A Bors információi szerint ha adódtak is problémák, megoldották, megoldják azokat. Szabina és Gábor továbbra is egy párt alkot, vagyis nem igazak azok az információk, amelyek szerint tönkrement a házasságuk, és már meg sem próbálják megjavítani azt.

 

A páros a Bors megkeresésére először nem kívánt nyilatkozni a témában, mert ahogy már korábban bejelentették, nem szeretnék a magánéletüket a nagy nyilvánosság előtt élni. Végül, hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, hogy tiszta vizet öntenek a pohárba, és tájékoztatják a közvéleményt arról, hogy hamis állítások jelentek meg róluk. Kucsera Gábor és Tápai Szabina így reagált egy hivatalos nyilatkozatban a jelenleg futó médiamegjelenésekre:

– A hírt, miszerint már nem alkotunk egy párt, ezúton is cáfoljuk. Az ezzel kapcsolatban felmerülő további, alaptalan pletykákra nem kívánunk reagálni

 

– írták a Borsnak abban bízva, hogy ezzel végleg lezárják az alaptalan találgatásokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában