Csupa szexi, gazdag nő volt a botrányairól ismert rapper szerelme - képek

drake, rihanna
NEW YORK, NY - AUGUST 28: Singer Rihanna (L) and rapper Drake pose onstage during the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Vágólapra másolva!
A rapperként és dalszövegíróként sikeressé vált Aubrey Drake Graham karrierjét színészként kezdte, a Degrassi gimi című tinisorozat néhány epizódjában láthatták a nézők. A Drake művésznevet zenei karrierjének kezdetén vette fel. A dalszövegeiben előszeretettel emlékezik meg párkapcsolatairól, márpedig ezekből akad bőven. A zenésznek több románca is volt, mióta 2009 elején reflektorfénybe került. Az őt körülvevő nők többsége pedig vagyonos, és feltűnően szexi volt.
Vágólapra másolva!

Számos más rapperhez hasonlóan, Drake életében és karrierjében is meglehetősen sok a botrány. 2019-ben napvilágra került egy felvétel, ami még 2010-ben, a denveri koncertjén készült, és amelyen egy fiatal lányt csókolgat a színpadon. A lány azonban elárulta, hogy még csak 17 éves, azaz kiskorú. A zenész, magához térve ijedtségéből, ennyit mondott: "Nem tudom, hogy bűntudatom legyen-e vagy sem, de jól éreztem magam. Szeretem, ahogy a melleid a mellkasomhoz simulnak". Az eset óriási botrányt kavart.

Egy másik különös esetről az Origo is beszámolt. Történt ugyanis, hogy egy 23 éves férfi tört be a sztár otthonába, azt állítva, hogy ő a rapper fia. Ez természetesen teljességgel lehetetlen, hiszen az énekes maga is csak 35 éves volt az eset idején.

A botrányok mellett ugyanakkor Drake-et egész eddigi pályafutása alatt

számtalan szebbnél-szebb, és vagyonos nő vette körül.

A kép alatt megmutatjuk, kik voltak ők! (A nettó vagyon a pénzügyi kötelezettségek levonása utáni értéket jelöli.)

Drake és Rihanna egy díjátadón Forrás: WireImage/2016 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Bria Myles (nettó vagyona 250.000 dollár)

Bria Myles volt az egyik első modell, akivel Drake sztárrá válása után romantikus kapcsolatba került. A viszonyról először Drake "Bria Interlude" című számából értesülhetett a nyilvánosság, majd 2017-ben Myles is megerősítette azt egy interjúban.

Sophie Brussaux (nettó vagyona 1 millió dollár)

Sophie Brussaux egykori felnőttfilm-sztár és Franciaországban elismert díjnyertes festőművész, akinek 2017-ben gyermeke is született a rappertől. A kisfiú 2021-ben színpadra is lépett apjával a Billboard Awards-on.

Ezen a felvételen Drake látható fiával:

Johanna Leia (nettó vagyona 1 millió dollár)

Johanna Leia színésznő és modell, a 2017-es Bringing Up Ballers című sorozat első évadának főszereplőjeként került reflektorfénybe. A két sztárt a kosárlabda iránti rajongás hozhatta össze, ugyanis először egy ilyen meccsen látták őket együtt. Drake egy alkalommal a Dodger Stadiont is kibérelte, ahol egy romantikus vacsorát töltött a nővel.

Catya Washington (nettó vagyona 1,5 millió dollár)

Catya Washington leginkább a Bad Girls Club című valóságshow ötödik évadának főszereplőjeként ismert. Emellett kisebb szerepeket vállalt valóságshowkban és foglalkoztatták modellként is. Drake-kel 2010-ben került kapcsolatba a rapper "Best I ever had" című dalához készült klipjének forgatásán. A páros igyekezett kiegyensúlyozott párkapcsolatot kialakítani egymással, még a családjaikat is összeismertették, de a szakmai életük miatt alig jutott idejük egymásra, így végül szétváltak útjaik.

Imaan Hammam (nettó vagyona 1,5 millió dollár)

Imaan Hammam marokkói és egyiptomi származású holland modell. A Vogue címlapján 18 alkalommal szerepelt, rövidesen a divatszakma ikonjává vált, és a legszexisebb modellek listáján is szerepelt. 2020 februárjában fotózták le, amint Drake-kel utazgatott Los Angelesben, és egymás otthonában is pihentek. Egy hónappal később azonban már szakításukról szóltak a címlapok.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, további gyönyörű nőkkel, lapozzon!