Ezt csinálta a kulisszák mögött a Sztárban sztár kiesője

Sztárban Sztár, 9. évad, 5. adás, TV2, showműsor, 2023. 03. 19.
Vágólapra másolva!
Hiába a rutin és az évek, még a legtapasztaltabb versenyző is kapaszkodót keres magának, az élő műsor terhei alatt. Kiss Ernő Zsoltnak két tuti technikája is volt.
Vágólapra másolva!

Minden versenyző próbál felül kerekedni az izgalmán, de más-más technikát alkalmaznak. Míg Kamarás Iván gumicukrot eszik, hogy így is doppingolja magát, Kiss Ernő Zsolt pedig, egy imát mormol el a fellépése előtt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a színpadon állok, akkor pedig egy utolsó szempillantást vetek a stúdióban a családtagokra, ezt sosem hagyom ki, hiszen megnyugvást ad a jelenlétük. Mi egyébként is mindent együtt csinálunk" – kezdte a színész, és azt is hozzátette, hogy a műsor kapcsán rengeteg gátlását és szemérmességét is sikerült legyőznie, ezért is nagyon hálás annak, hogy eddig is eljutott.

Az este végén ugyanis, ő volt az egyik versenyző, akinek el kellett búcsúznia a műsortól. A színész napjaink egyik legnépszerűbb előadójának, az extravagáns Harry Styles bőrébe kellett belebújnia, de volt már szexi amazon, Kylie Minogue is a Sztárban Sztár színpadán. Ernő egyébként nagyon szerette a kihívásokat, melyekből igyekszik tanulni is.

"Leginkább azt köszönhetem a műsornak, hogy kipróbálhattam magam ilyen sok szerepben, maszkokkal, jelmezekkel, és olyan intenzíven, ahogy ezt csak egy ilyen show keretein belül lehet" – nyilatkozta a kieső a Borsnak.