Meghalt a kilencvenes évek egyik legismertebb rappere

59 éves korában elhunyt Coolio, polgári nevén Artis Leon Ivey Jr., a Gangsta's Paradise című ikonikus sláger előadója.

Forrás: Port.hu2022. 09. 29. 7:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A halálhírt menedzsere, Jarez Posey erősítette meg a CNN-nek. Coolio szerda délután hunyt el Los Angeles-i otthonában – írta meg a Port.hu.

A CNN megkeresésére Erik Scott, a Los Angeles-i tűzoltóságtól megerősítette, hogy a tűzoltók és a mentők helyi idő szerint délután négy órakor kaptak bejelentést egy orvosi vészhelyzetről. Kiérkezésükkor egy eszméletlen férfit találtak, 45 percen keresztül próbálták újraéleszteni, eredménytelenül.

– A rapper halálát nem sokkal 17 óra előtt állapították meg – mondta Scott. Menedzsere szerint szívrohamot kapott, a TMZ azt írja, hogy drogot vagy annak fogyasztására utaló nyomot nem találtak a helyszínen.

Coolio 1963. augusztus 1-én született Comptonban, a kilencvenes évek egyik legismertebb rappere, producere volt. Leghíresebb száma, a Veszélyes kölykök betétdalaként ismertté vált 1995-ös Gangsta's Paradise több díjat nyert, köztük egy Grammyt is – olvasható a Port.hu oldalán.

Borítókép: Coolio (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.