Ezért beszél mostanában olyan keveset a magánéletéről Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi a tavalyi párjával, Andrei Mangrával tér vissza a Dancing with the Stars döntőjére, az extra produkcót pedig nem csak a közönség, de ő maga is nagyon várja. Mostanában sok volt körülötte a botrány, így jóval kevesebbet beszél a magánéletéről, de annyi biztos, hogy decemberben nem vállal szereplést és koncerteket, szeretné kipihenni magát.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi nem gondolta, hogy sokáig versenyben maradhat tavaly a Dancing with the Starsban, mivel tudja, hogy sokaknak nem szimpatikus, a show eredménye pedig nagyban függ a nézői szavatoktól is. Végül ők lettek a széria legjobbjai, idén pedig extra produkcióval térnek vissza az utolsó adásra. Mivel mostanában sok volt a botrány az énekesnő körül, még inkább várják a nézők, hogy élő adásban láthassák.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A visszatérés előtt egy rövid videóban mesélt arról, hogy tavaly nem csak az első helyet nyerték el, de barátok is lettek Andrei Mangrával, akivel már két hete készülnek a TV2 show-jára.

A napokban a TV2-nek is mesélt az elmúlt időszakról, elmondta, hogy csak felszínesen enged betekintést az életébe, nem akarja mindenkivel megosztani, hogy valójában mi történik vele.

Igyekszem felszínesen beszélni magamról" - mondta nemrég, és arra is kitért, hogy nagyon el van fáradva, szeretne pihenni.

Szombat este élő adásban láthatják a TV2 nézői, hosszú idő után vállalt újra tévés szereplést, és az biztos, hogy decemberben már pihenni fog, nehéz év van mögötte.