Rejtélyes módon sorra pusztulnak el a tévésztár kutyái, feljelentették

Vágólapra másolva!
Katie Price azt állította, hogy Blade nevű kutyáját szándékosan ölték meg - és ez egy ellene irányuló szándékos támadás volt. Az állatvédők szerint "vér tapad a kezeihez" és soha nem lenne szabad állatot tartania.
Vágólapra másolva!

A 45 éves modell, valósságshow-szereplő kutyája elpusztult, miután vasárnap este az otthona közelében lévő A24-es útra szökött. A rengeteg tévéműsorban látott influenszer az Instagramon erősítette meg Blade halálát, és azt írta, hogy összetört a szíve. Azt állítja, hogy valaki megölte az állatot, valójában csak azért, mert az övé volt.

Instagram

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet a legutóbbi állat halála után a celebet bírálta, és követelte, hogy tiltsák el az állattartástól. Elisa Allen, a PETA alelnöke így nyilatkozott: "Miután a hetedik állat is elpusztult a felügyelete alatt, Katie Price-nak nem csak a bíróság elé kellene állnia, és egy életre el kellene tiltani az állattartástól.

A PETA sürgeti a hatóságokat, hogy vizsgálják ki Blade halálát,

és emlékezteti a nyilvánosságot, hogy nem csak Price kezéhez tapad vér. A kapzsi szaporítók is hibásak, akik folyamatosan eladják vagy ajándékba adják neki az állatokat, pedig pontosan tudják, hogy mi lesz a következmény."