Durván támadják megromlott házassága és válása miatt Tápai Szabinát

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, tíz év és három közös gyermek után véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. A megcsalt feleség egy hetilapnak tálalt ki magánéleti problémájáról, a közösségi oldalán azonban eddig nem beszélt a válásról. Ennek ellenére ellepték a legutolsó posztját a támadó kommentek.
Vágólapra másolva!

"Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem.

Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek" - mondta a háromgyermekes édesanya, akit egyre többen támadnak az Instagramon.

Forrás: Tápai Szabina/Instagram

"Még jó, hogy bármelyik műsorban rákérdeztek, te szemrebbenés nélkül tudtad állítani, minden rendben, csak pletyka az egész" - írta az egyik kommentelő, más pedig arra kérte, hogy állítsa át az oldalon a nevét, ne legyen tovább Kucsera-Tápai Sazbina.

"Gabi úgy bánt veled, ahogy engedted neki, ezerszer megcsalt, te meg ezerszer visszafogadtad" - írta valaki, más pedig arra célzott, hogy egyáltalán nem lepte meg a hír. "Évek óta a megcsalásokról hallani, de azért kellett három gyerek..." - olvasható a kommentek közt.