Itt vannak a részletek Orosz Barbara titkos esküvőjéről

Orosz Barbara
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője hozzáment francia vőlegényéhez, és a további terveikről is mesélt.
Vágólapra másolva!

"Sok közös vonás van bennünk, például az, hogy mindketten családcentrikusak vagyunk" – mesélte Orosz Barbi a hot! magazinnak.

Pedig korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől" - tette hozzá.

Forrás: Orosz Barbara/Instagram

Orosz Barbi arra is kitért, hogyan viszonyult a családjuk a párkapcsolatukhoz.

A családom mindig is nagyon elfogadó volt, de sosem nyugtázták elégedettséggel a választásaimat" - mesélte.

Végül nem ez történt, ugyanis mindketten családcentrikusak vagyunk, és a párom fogalmazta meg, hogy ebből a mi hatalmas boldogságunkból nem hagyhatjuk ki a szeretteinket. Ezzel pedig teljes mértékben egyetértettem. Amikor közösen gondolkodtunk a mi nagy napunkról, felmerült az a probléma, hogy mindkettőnk családjában vannak idősebb szeretteink, akiket nem szívesen ültetnénk repülőre.

Mindegyik helyszínnél fontos volt, hogy legyen hozzá érzelmi kötődésünk is" - árulta el.

"Párizs legpatinásabb városházáján házasodtunk össze, közel a megismerkedésünk helyszínéhez. Mindent úgy szervezett a párom, hogy még az étterem is az első találkozásunk színhelyének egy kilométeres sugarában legyen. Érdekesség, hogy nagyjából hat éve nem volt Párizsban magyar–francia esküvő.

A szertartást követően a mi fantasztikus francia rocksztár fotósunk készített néhány felvételt rólunk a tavaszi napsütésben, majd egy hangulatos étteremben folytattuk az ünneplést, ahol kardhalból, a tenger gyümölcseiből és francia desszertekből állt a menü, amihez csodás pezsgőket kortyoltunk. Az esküvő után megleptem a férjemet egy romantikus utazással Bruges-be, ami feledhetetlenre sikerült. Azonban a párom határozottan kijelentette, hogy ez még nem számít nászútnak, mivel az az ő meglepetése lesz" - áradozott.