Titokban hazautazott Dominikáról Dárdai Blanka és L.L. Junior

Dárdai Blanka, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Nagy titokban repült haza Dominikáról L.L. Junior és Dárdai Blanka, akik az egyik hazai díjátadóra érkeztek. Nemrég még azt állították, hogy az énekesnő jegye április végére szól, a rapper még nem tervez vele hazajönni. Most a pár elárulta, miért döntöttek a hazatérés mellett és meddig maradnak az országban.
Vágólapra másolva!

Az év énekesnője kategóriában jelölték Dárdai Blankát is, aki egy rangos díjátadóra érkezett haza párjával, L.L. Juniorral, így először mutatkoztak együtt nyilvános eseményen. L.L. Junior 18 évvel fiatalabb kedvese az egyik hazai tehetségkutatóban lett ismert, akkoriban így nyilatkozott:

Szeretek utazni, imádom a színeket, az ízeket. Szeretek vidékre járni, természetben lenni. Soha senkit nem tartok ellenségemnek, nem vagyok haragtartó. Mindig előre tekintek, nem ragadok le a múlton" – mondta akkor Dárdai Blanka, és azóta kiderült, valóban nem haragtartó.

Forrás: Instagram/Dárdai Blanka

Felröppent ugyanis a hír, hogy szakítottak a zenésszel, ezzel kapcsolatban az énekesnő nem mondott konkrétumot. Mindenesetre hamar kiderült, kibékültek, ezután pedig több hetet együtt töltöttek Dominikán. L.L. Junior büszkén mesélte, miért pont erre a rendezvényre érkeztek együtt először.

L.L. Junior és Dárdai Blanka Instagram

Azért döntöttünk a Glamour-gála mellett, mert Blanka jelölt a legjobb énekesnő kategóriában, és szeretném támogatni, szeretnék mellette lenni" – mondta a Blikknek.

Nem tudjuk, szeretnénk-e visszamenni, egyelőre biztosan nem, de jövőre ki tudja... Könnyen lehet" – ezt már Dárdai Blanka mondta, aki azt is elárulta, vannak tervben közös dalok. Végül Az év énekesnője díjat nem vihette haza, ugyanis Lábas Viki, a Margaret Island egyik alapítótagjának ítélték oda.