Berki Mazsi és új barátja botrányosan berúgtak a repülőn

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi és az új barátja több szemtanú szerint is igen kínosan viselkedett egy repülőjáraton, valószínűleg épp egy luxusnyaralásra tartva.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi és új, gazdag barátja alig jöttek haza Zanzibárról, máris Katar felé vették az irányt, és már a repülőúton igen jól érezték magukat – bár ez a többi utasról annyira már nem mondható el, hisz többüket zavarta a botrányos viselkedésük.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Úgy 4 sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Qatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek.

a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!" – írta egy szemtanú a Promotions.hunak.

"Berki Mazsival egy gépen utaztam, és láttam, hogy a párjával nagyon szerelmesek. De tényleg, olyanok voltak, mint a friss nászutasok, kicsit irigyeltem is őket. A férfi egyébként nagyon hasonlít külsőre Berki Krisztiánhoz, igaz, fiatalabb kiadásban. Viszont

a legfontosabb volt számukra, hogy mindenképp upgradelni kell a következő járatra vagy csatlakozásra a jegyük, ezt még én is kihallottam, pedig elég messze ültem tőlük" – számolt be ugyanerről az útról egy másik olvasó.