Eltűnt testvére után nyomoz Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Február 9-én tűnik fel először a TV2 napi sorozatában Tóth Andi. Az énekesnő Orsit, Nina húgát alakítja, aki csinos, dörzsölt és elszánt fiatal nő, ugyanakkor az aggodalom óvatossá teszi. Kénytelen maszkot viselni, holott vágyik érzelmei őszinte kimutatására. Egyedül érzi magát egy ellenséges világban, ezért nagy szüksége van arra, hogy valaki megértse. Énekesnő szeretne lenni, de eddig nem jutott közelebb az álmai megvalósításához.
Vágólapra másolva!

A történet szerint hosszú ideje nem tud semmit a nővéréről, nem éri el telefonon sem, ezért elmegy a lakására, hogy beszéljen vele, ám az otthont feldúlva találja és tudja, valami nem stimmel. Megtudja, hogy Nina a volt főnökéhez ment Farkasligetre és Orsi elhatározza, végére jár, mi történt a testvérével. Ekkor még nem tudja, hogy Nina egy tettlegességig fajuló vita során egy fatális véletlen következtében életét vesztette. Holttestét az elkövető Trixi (Lékai-Kiss Ramóna) és Raja jobbkeze, Jack (Kamarás Iván) egy véres szőnyegbe csavarva az R Bisztró melletti tóba dobta.

Forrás: TV2

Az elszánt fiatal lány senkinek nem árulja el, miért utazott a kisvárosba, titokban szeretne nyomozni. Márkó (Kenéz Ágoston) közbenjárásnak köszönhetően munkát kap a bisztróban, így a lehető legjobb helyen van, hogy végére járjon a nővére rejtélyes eltűnésének, ám azt nem tudja, hogy ő maga is veszélyben van.

Hogy sikerül-e lelepleznie a gyilkost és bűntársait, hogy rájön-e, milyen titkokat őrzött a testvére, kiderül a Hazatalálsz következő epizódjaiból.