Kiderült: az RTL Klub sztárja került szexbotrányba, meztelen videók jelentek meg róla

énekes, ének, zene, mikrofon, éneklés,
Silhouette of a male singer performing microphone in focus colorful
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban több felvétel is nyilvánossága került egy magyar énekesről, aki a jelek szerint félrelépett a felesége mellett, ráadásul erről videó is készült. Napok óta keringenek a felvételek egy pletykaoldalon, melyeken a híresség prostituáltakkal látható, félreérthetetlen helyzetekben, teljesen meztelenül.
Vágólapra másolva!

A Reddit nevű oldalon napok óta téma, hogy egy ismert magyar énekes prostituáltakkal csalta meg a feleségét, erről pedig képek és videók is nyilvánosságra kerültek.

A felvételeken a férfi arca nem látszik, de mivel többször megszólal, a hangja egyértelműen felismerhető, sőt, a karján levő ékszerek alapján is egyértelmű, hogy kiről van szó.

A korábban tehetségkutatós zsűritagként is látott sztárt állítólag 30 millió forinttal zsarolták meg. Nem tudni, hogy az RTL Klub sztárja erre a zsarolásra mit lépett, de az biztos, hogy a videók már nyilvánosak, és több ezer ember kommentálta őket, többen név szerint le is írták, hogy ki van a szexvideókon és meztelen képeken.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 Camptoloma/Shutterstock. No use without permission./Camptoloma

Az énekes egyelőre nem beszélt a most kirobbant botrányról, ami amiatt is nagyon kínos, mert korábban többször hangoztatta a család szeretetét, a feleségével több tévéműsorban is szerepeltek együtt, ahol boldogságot színlelt, és egy közös kisfiút is nevelnek. A közösségi oldala tele van családi fotókkal, a feleségét pedig többször a szerelmének nevezi a bejegyzéseiben, a közös képeik mellett.