22 év után válik a magyar színész, hónapok óta külön élnek

A Jászai Mari-díjas színész, Kautzky Armand és felesége már hónapok óta külön utakon folytatják az életüket. A Story információi szerint a válási papírokat egyelőre nem adták be, és a családi háztól sem szeretnének megválni. Két közös gyermekük született: Armand (20) és Lucia (18).

Forrás: Ripost.hu2022. 05. 26. 10:46
Kautzky Armand
Budapest, 2021. április 8. Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színmûvész, szinkronszínész, érdemes mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a mûvész pályájának fontosabb állomásait elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igen, a hír igaz: hónapok óta külön élünk a feleségemmel

– vallotta be a Storynak Armand a ripost.hu cikke szerint.

Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk és mióta vagyunk együtt

tette hozzá.

A különválás után Armand maradt a Solymáron található szülői házban, a gyerekek pedig hol nála, hol az édesanyjuknál vannak.

A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő

– nyilatkozta Kautzky Armand.

A Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész, érdemes művész számára gyerekei boldogsága a legfontosabb, ezért nyugalmat kért ebben a bizonytalan időszakban.

Borítókép: Kautzky Armand (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.