Azonnal kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Jelenleg már 5. napja vagyunk a Bethesda gyermekkórházban - írta a blogjában az énekesnő.
Vágólapra másolva!

"Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt Hanni náthás lett. Ez még nem is ijesztett meg az elején, hiszen több betegségen vagyunk túl együtt, tudjuk a protokollt. Az azonban már aggasztott, hogy 2-3 nap után sem enyhültek a tünetek, sőt, Hanni elkezdte furcsán venni a levegőt. Bárkinek beszéltem róla, hogy érzem, valami nincs rendben, mindenki nyugtatgatott és a hipochondriámra fogták a túlzott aggódást. De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha" - kezdte a történetet Tóth Gabi.

Tóth Gabi rettenetesen aggódott család.hu

"A covid óta van otthon véroxigénszint-mérőnk, így hirtelen felindulásból megmértem a szaturációját és azt hittem, rosszul látok. Azt rögtön tudtam, hogy ez az érték nem jó. Nagyon nem! Mivel egy korábbi rendezvényen megismertem Gesztes Évát, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány igazgatóját, akivel azóta nagyon jó kapcsolatot ápolok, őt hívtam, hogy mitévő legyek. Mondtam neki, hogy a vér oxigéntelítettsége 90 alatt van, és ő azonnal megerősített abban, hogy

Ezúton is köszönöm neki, hogy számíthattam rá és segít, támogat mindig!" - folytatta.

"Jelenleg már 5. napja vagyunk a Bethesda gyermekkórházban, és még mindig nehéz szívvel írom ezeket a sorokat. Csak remélni merem, hogy mire ti olvassátok a bejegyzésemet, már otthon leszünk és rémálmainkban sem jönnek elő az itt töltött első napok" - írta a család.hu oldalon.

"Még egy kicsit itt kell maradnunk, de hiszem, hogy a nehezén már túl vagyunk. Hanninak még mindig nem tökéletes a szaturációja, de szinte óráról órára erősödik. Már nehéz ágyban tartanom. Már nehéz megértetnem vele, hogy miért nem játszhat a többiekkel, de ezek a dolgok már nem számítanak problémának.

Megoldjuk. Még nem tudom, hogyan, de nem számít. És mi hamarosan itt hagyjuk a kórházat és új életet kezdünk az új otthonunkban!" - írta. A teljes bejegyzés itt olvasható.

Szerencsére azóta a gyerek meggyógyult és otthon vannak Tóth Gabival.