Ezzel próbálja felidegesíteni volt feleségét L.L. Junior és fiatal barátnője

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Nem nyugszanak a kedélyek L.L. Junior körül, aki nemcsak válásával, hanem új barátnőjével folytatott viharos viszonyával is folyton felhívja magára a figyelmet. Válása alatt szakított Dárdai Blankával, amit végül nyilvánosan is elismert. Majd mégis újra egymás mellett kötöttek ki, és annak ellenére, hogy tagadta a békülést, most hatalmas lépést tett a kapcsolatukat illetően, amivel volt feleségét, Körtvélyessy Kingát is felboszanthatta.
Vágólapra másolva!

Nem tartott sokáig az állítólagos mosolyszünet L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka között, akivel már szinte követhetetlen a kapcsolatuk, hol szakítanak, hol kibékülnek. Nemrég még azt nyilatkozta a rapper, hogy valóban véget ért a kapcsolatuk, de nem sokkal később mégis együtt töltötték a szabadidejüket. Egy járókelő felismerte a párost, amint azok együtt reggeliztek múlt hétvégén, L.L. Junior csak szűkszavúan reagált az esettel kapcsolatban.

De ezen kívül semmi konkrétumot nem szeretnénk mondani a nyilvánosságnak - mondta sejtelmesen a rapper, aki komoly lépést tett a párkapcsolatuk elmélyítése érdekében.

L.L. Junior a hétvégét kislányával tölthette, hiszen a válás során a bíróság megosztotta a felügyeleti jogot a két szülő között, mely döntésnek Körtvélyessy Kinga egyáltalán nem örült. A rapper volt felesége akkor elmondta, hogy ezt a döntést meg fogja támadni, ugyanis ő szeretne több időt eltölteni a kis Lilivel.

L.L. Junior viszont elégedetten nyugtázta az ítéletet, így büszkén mutatta meg a közösségi oldalán, hogy a hétvégét kislányával töltötte. Viszont nem kettesben voltak, ugyanis meghívta fiatal barátnőjét, Dárdai Blankát, akit most mutatott be Lilikének, ez egy hatalmas előrelépés a kapcsolatukban. A rapper valószínűleg így két legyet ütött egy csapásra, ugyanis szép gesztus a szándékait illetően a fiatal énekesnő felé, valamint feleségét is felbosszanthatta a találkozóval.

L.L. Junior vigyázott kislányára, akinek először mutatta be új barátnőjét Forrás: L.L. Junior Instagram

Dárdai Blanka is mutatott egy képet a közösen töltött időről, a gyurmafigurák buktatták le őket Forrás: Dárdai Blanka Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül.