Eltűnt egy tévésztár, a családja a legrosszabbtól tart

Bam Margera
Vágólapra másolva!
Eltűnt a Jackass sztárja, Bam Margera, a családja nagy erőkkel keresi.
Vágólapra másolva!

A Jackass után saját valóságshow-ban, a Viva La Bamben látott Bam Margera eltűnt, a testvére, a tévéből szintén ismert Jess Margera vasárnap kétségbeesett felhívást tett közzé a Twitteren:

A posztja szerint próbálják bemérni Bam telefonját, az engedélyeztetés azonban hosszadalmas procedúra, Jess szerint "nincs annyi idejük".

A férfi ezzel valószínűleg arra utalt, hogy Bam pár napja még öngyilkossággal fenyegetőzött, konkrétan azt mondta egy videóban, hogy addig fog drogozni, amíg bele nem hal, ha nem láthatja a fiát – akit pont a drogproblémái, elmaradt elvonókúrái miatt nem engednek közel hozzá.

Bam Margera Forrás: Instagram/Bam Margera

Egy későbbi felvételen a realitysztár egyébként már vidáman ölelgetett idegeneket egy pennsylvaniai kocsmában, a testvére és az ügyvédje szerint azonban utána felszállt egy Los Angelesbe tartó repülőre, azóta viszont nem tudni róla semmit. Az ügyvéd úgy véli, Margera akár egy rehabilitációs intézetbe is bejelentkezhetett, a testvére azonban ezt nem tartja valószínűnek – írja a TMZ.

Margerát majdnem egy éve már kereste egyszer eltűntként a rendőrség, miután megszökött egy kötelező, bíróság által előírt elvonókúráról – most azonban nagyobb lehet a baj a család szerint.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!