A botrányos utcai verekedéséről beszélt a színésznő

Szuper szexik és dúsgazdagok, színésznők, gazdag
SANTA MONICA, CA - JANUARY 17: Hayden Panettiere arrives at the The 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Vágólapra másolva!
Apró, szőke nő, de hevesen részt vett a harcokban.
Vágólapra másolva!

Hayden Panettiere és Brian Hickerson idén mérciusban verekedésbe keveredtek Los Angelesben egy étterem előtt, miután megvacsoráztak. Videó is készült róluk, amit a TMZ közzétett, így több részlet is napvilágot látott.

A sajtósa arról számolt be, hogy a színésznő barátja a távozáskor megjegyzést tett egy személyre, aki szerinte túl kevés borravalót hagyott. Ez a férfi egy csapattal volt, akik először csak beszólogattak nekik, majd miután kitették őket a biztonságiak a helyről, tettlegességig fajult a vita, csúnya verekedés lett belőle, amelyből az apró termetű színésznő is bőven kivette a részét. Itt a cselekmény magva:

Most a People magazinnak elmondta, hogy szégyelli magát, nem viselkedett szépen, de valójában aznap este senki nem a legjobb énjét hozta. Szerinte amúgy nem volt olyan szörnyű az egész, mint látszik, és végül súlyos sérülése sem lett senkinek.