Brad Pitt összeverte és fojtogatta a gyereküket, legalábbis Angelina Jolie szerint

Angelina Jolie a műtét utáni első nyilvános megjelenésén (Brad Pitt-tel a Z világháború londoni premierjén 2013. június 2-án)
Vágólapra másolva!
Angelina Jolie azt állítja, hogy Brad Pitt fojtogatta az egyik közös gyereküket, egy másikat pedig arcon ütött egy 2016-os magánrepülőgépes úton.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie a nyilatkozatában egy 2016. szeptember 14-i magánrepülőgépes úton történt veszekedésről számol be, amely napokkal később a válókereset beadásához vezetett:

"Amikor az egyik gyerekük verbálisan megvédte Jolie-t, Pitt nekiesett a gyereknek, mire Jolie hátulról megragadta, hogy megállítsa. Hogy leszedje Jolie-t a hátáról, Pitt hátravetette magát a repülőgép ülései közé, megsértve Jolie hátát és könyökét.

Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve" – szerepel a dokumentumokban, amelyek azt állítják, hogy a repülőn a színész többször kiabált a családdal - írja a People.

Forrás: AFP/Leon Neal

A színésznő állítása szerint ő mindent megtett, hogy megpróbálja megóvni a gyerekeiket attól, hogy újra átéljék azt a fájdalmat, amit Pitt okozott a családnak azon a napon.

Lehetősége volt arra, hogy információkat osszon meg a bűnüldöző szervekkel, akik úgy döntöttek, nem tesznek feljelentést. Volt lehetősége arra, hogy ezt megossza a hosszadalmas felügyeleti per során, amelynek eredményeként a bíró 50-50 százalékos felügyeleti jogot ítélt meg neki és Pittnek. Ő ahhoz folyamodott, hogy megpróbálja folyton ugyanazt a dolgot felhánytorgatni. Hónapról hónapra visszatér ugyanahhoz a dologhoz, új és mindig hamis információkkal olyan célokból, amelyeket csak ő tud" – mondta Jolie-ról egy Pitthez közel álló forrás.