Mégis együtt lehet Kucsera Gábor és Tápai Szabina - kép

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Idén év elején jelentette be Tápai Szabina, hogy közel tíz év házasság után elválik férjétől, Kucsera Gábortól, akitől három gyereke született a kapcsolatuk alatt. Az egykori kézilabdázó nem kertelt, elmondta, hogy megcsalás is volt és ez is vezetett a házasságuk végéhez. Azóta többször találgatták, hogy vajon kibékülhetett-e a házaspár, most újra erős a gyanú, hogy együtt lehetnek.
Vágólapra másolva!

A békülésről pletykák alapjául szolgál, hogy amióta megnyitott Kucsera Gábor kalandparkja, gyerekei anyja többször is onnan jelentkezett be a közösségi oldalán. Persze ez még nem adna okot a találgatásokra, de egyre sűrűbben tartózkodik ott a háromgyerekes édesanya és sokan örülnének neki, ha rendeződne a házasságuk.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina esküvője. Sokan szeretnék, ha kibékülne a házaspár Forrás: Kucsera-Tápai Szabina/Instagram

Bár sokan drukkolnak, hogy a házaspár a három gyerekük miatt is kibéküljön, de erre egyelőre nem sok esély van, korábban maga Kucsera Gábor tisztázta a kérdést.

Igyekszünk közös nevezővel nevelni a gyerekeket és ez eddig tök jól működik

– mondta a válás után pár hónappal az egykori kajakozó, most egy, a párhoz közel álló barát is megerősítette a férfi szavait.

Ehhez pedig tartották is magukat, ami nagyon dicséretes, hiszen kevés szülő tudja elmondani ezt magáról. A mai napig találkoznak egyébként, nyilván a gyerekek miatt, de akkor sincs köztük feszültség. Ugyanúgy ott vannak egymásnak, mint eddig, csak most barátként" - árulta el a családhoz közeli informátor a Bors érdeklődésére.