Medvét láttak Pest megyében

2022. július 06. 12:48

A püspökhatvani önkormányzat óvatosságra intette a lakosságot.

2022. július 06. 12:48
null

„Felhívjuk a Lakosság figyelmét, hogy egy órája Püspökhatvan, Acsa felőli határában a Zamosztonban láttak egy medvét, mindenkit arra kérünk, hogy fokozott körültekintéssel járjon a külterületeken!” – idézett az önkormányzat közleményéből az Infostart.

A portálon azt írják: legutóbb hétvégén láttak medvét Kismarosnál, június végén a Bükkben kóborolt egy állat, június elején Pest megye több települése közelében is láttak medvét.

Nyitókép: Vanyarc/ON Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. július 08. 12:11
Mégis ki a faszom az, aki ezt a hírt plusszolta? tetszikelte? Gondolom fotelállatvédő, aki a képernyőről szívesen nézi a "macikat". A faszom bele, hogy a románok, tótok, rácok, osztrákok után, akik elvették az országunk nagy részét, most az állatvédők veszik el a maradékot. Persze a Nagykörúton lehet majd továbbra is sétálni, legfeljebb parkolóellenőrbe botlasz, de aki szereti az erdőt, azt ezekkel az állatokkal meg kitiltják őket onnan. A medve veszedelmes ragadozó, é az ember ősei kiirtották őket Magyarországról. De az elkorcsosult leszármazottak (élükön a gyerektelen éllatvédő vegán picsákkal) meg ugyanúgy simogatják őket, mint a migránsokat: gyertek csak, kicsikéim, van itt szabad hely, nem kell ezeknek a fattyaknak.
Gáspár
2022. július 07. 03:34
Az a medve véletlenül nem fehér egér volt?
Hangillat
2022. július 06. 22:09
Medve: "Embereket láttam Pest megyében."
Luise
2022. július 06. 21:41
"10 pont a nyitóképért :) feldobta a napom" Szintén.... :-) Egy integető, mosolygós macival fogok álmodni. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik