Elviselhetetlen sztárok: kikkel a legrosszabb együtt dolgozni?

ILBE Dinner Gala In Honor Of Johnny Depp
ROME, ITALY - OCTOBER 17: Johnny Depp attends the ILBE Dinner Gala In Honor Of Johnny Depp during the 19th Alice Nella Citta 2021 at Auditorium Parco Della Musica on October 17, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli / Getty Images )
Vágólapra másolva!
Szerepeikből fakadóan az emberek hajlamosak pozitív tulajdonságokkal felruházni a sztárokat. Arról azonban keveset hallani, mennyire embert próbáló velük időnként együtt dolgozni. Összegyűjtöttök, kikkel a legnehezebb.
Vágólapra másolva!

Madonna

Többen állítják, akik a popsztárral dolgoztak, hogy túl hosszú a munkaidő és sokszor késve vagy egyáltalán nem fizette ki a dolgozóit Madonna.

Forrás: Getty Images for The Recording Academy/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur

Sokan beperelték emiatt őt és a produkciós cégét. Az is köztudott, hogy a többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas énekesnő néha órákig váratta a rajongóit koncert előtt.

Jennifer Anniston

A Jóbarátok sztárja egy kifejezetten kedves nőnek tűnik. Sokan együttéreztek vele például akkor, amikor Brad Pitt elhagyta Angelina Joliért. Saját bevallása szerint is viszont könnyen ki tud borulni.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

– mondta egy interjúban a színésznő, aki állítólag meg akarta védeni egy kollégáját, ugyanis a rendező csúnyán beszélt vele.

A cikk folytatásáért lapozzon!