Vérben úszott a világhírű zenész, miután Rúben Dias apja lefejelte

Furcsa véget ért az Oasis zenekar egykori tagjának, Noel Gallaghernek a Manchester City vasárnapi, bajnoki címet hozó mérkőzése: a zenészt lefejelte kedvenc csapata egyik játékosának, Rúben Diasnak az édesapja. Gallaghernek orvosi ellátásra volt szüksége, össze kellett varrni a fejét.

Magyar Nemzet
2022. 05. 23. 14:14
null
Singer Noel Gallagher (C front) arrives ahead of the UEFA Champions League final football match between Manchester City and Chelsea at the Dragao stadium in Porto on May 29, 2021. (Photo by CARL RECINE / POOL / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester City a bajnoki cím fő várományosaként kellemetlen helyzetbe került vasárnap az Aston Villa elleni mérkőzésen: 69 perc elteltével kétgólos hátrányban volt. Pep Guardiola csapata azonban a hajrára összekapta magát, öt perc alatt háromszor is betalált a birminghamiek kapujába, ezzel győzött, és az elmúlt öt évben negyedszer is aranyérmes lett.

Természetesen hatalmas ünneplés vette kezdetét az Etihad Stadionban, miután a manchesteriek megszerezték a vezetést. Nemcsak a szurkolók teremtettek fesztiválhangulatot, hanem a játékosok családja és a hírességek körében is elszabadult az őrület, amit a világhírű Oasis egykori tagja, Noel Gallagher bánt. A gitáros él-hal a Cityért, ezért nem hagyhatta ki a mindent eldöntő találkozót. Arra azonban aligha számított, hogy vérző fejjel kell elhagynia majd a stadiont, pedig így történt.

– Ahogy belőttük a harmadik gólt, felrobbant a stadion – idézte fel a Talksportnak Gallagher . – Közel ült hozzánk családja. Én elkezdtem ugrálni, mint egy idióta, a fiam úgy járt kézről kézre, mint a Premier League-trófea, mindenki őt emelgette. Aztán egyszer megfordultam, és láttam, hogy Rúben Dias apja felém rohan és lefejel. A földre kerültem, tiszta vér volt minden. Lemaradtam így a meccs utolsó két percéről, össze kellett varrni a fejemet. A felső ajkamnál vannak öltések és két monoklim is lett. Ezután a folyosón sétáltam, Pep Guardiola sírva futott el mellettem, megöleltük egymást. Kérdezte tőlem, hogy mi történt az arcommal, erre azt feleltem neki, hogy inkább menjen, és töltse ezt az időt a játékosaival.

Úgy nézek ki, mintha a nyolcvanas években az Elland Roadon (a Leeds stadionja – a szerk.) jártam volna, ahol valaki betörte a fejemet. Egészen hihetetlen – tette hozzá.

– Rúben Dias apjának arcán nyoma sincs a történteknek, miközben nekem majdnem kitörte a fogaim. Olyan, mint egy nagy medve – folytatta Gallagher, aki elárulta, egy dolog vigasztalja: – Ma főpróbám lesz, ami szórakoztató lesz, mert három Liverpool-szurkoló is van a zenekaromban.

A gitáros arra utalt, hogy a Liverpool végzett a Premier League-ben a második helyen, egy ponttal maradt le a manchesteri gárda mögött. Ha a City nem fordítja meg a mérkőzést, a Vörösöké lett volna az arany, miután ők 3-1-re megnyerték a maguk mérkőzését a Wolverhamptonnal szemben.

Borítókép: Noel Gallagher a 2021-es Bajnokok Ligája döntője előtt Portóban (Fotó: CARL RECINE/POOL/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.