Lehet találgatni, van-e bugyi Molnár Anikón újabb fotóján

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Az Elemi ösztön híres jelenetét adta elő az egykori Nagy Ő.
Vágólapra másolva!

Sharon Stone azt állította, hogy az Elemi ösztön forgatásán ígéretet kapott arra, hogy semmi fog sem látszani a híres kihallgatási jelenetben. A Vanity Fairben megjelent visszaemlékezéseiből kiderül, hogyan szembesült azzal, hogy mégis megmutatta legintimebb testrészét: "Nem csak a rendező volt ott, hogy kettesben nézzük vissza a jelenetet, és megvitassuk azt, a szoba tele volt ügynökökkel és ügyvédekkel, akiknek többnyire semmi köze nem volt a filmhez. Így szembesültem azzal, hogy a felvételen ott a vaginám, pedig korábban azt ígérték, hogy semmi sem fog látszani. Azt mondták, azért kell levennem a bugyimat, mert a fehér szín visszatükrözi a fényt."

A híres jelenet Forrás: TriStar Pictures

Paul Verhoeven, a film rendezője ezzel szemben 2017-ben az ICON magazinnak azt mondta, hogy Stone pontosan tudta a felvétel készültekor, hogy mi történik: "Sharon hazudik. Minden színésznő tudja, mi fog látszani, ha megkérik, hogy vegye le a fehérneműjét és szemben van vele egy kamera." A rendező úgy emlékszik, hogy a jelenet forgatásakor Sharon teljes nyugalommal egyezett bele mindenbe, tisztában volt a dolgokkal. Amikor azonban meglátta a jelenetet, őrjöngött. Az ügynöke azt mondta neki, hogy tönkremegy a karrierje, és azt kérték a rendezőtől, hogy vágják ki ezt a részt. Ekkor Verhoeven emlékeztette arra, hogy megmutatta neki az eredményt, ő pedig elfogadta azt. Stone erre csak annyit válaszolt, hogy b.ssza meg magát.

Molnár Anikó nem trágárkodott, ellenben szóba hozta a filmet, és készített magáról egy képet, ahol a lábai közé nyúl, de nem világos, van-e rajta bugyi vagy nincs. Döntse el ön, lapozzon, mutatjuk a fotót!