Egyre inkább eldurvul a vita Zámbó Krisztián és Peter Srámek között

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Egy ideje tart a rivalizálás Zámbó Krisztián és Peter Srámek között, annak ellenére, hogy évek óta nagyon jó viszonyt ápoltak. Zámbó egyre nehezebben viseli, hogy Srámek apja, Zámbó Jimmy babérjaira tör. Épp rendeződni látszódott a kapcsolatuk, de újból magára haragította Zámbó Krisztiánt a szlovák származású énekes.
Vágólapra másolva!

Nem először szidja Zámbó Krisztián Peter Srámeket, aki rivalizálni kezdett a szlovák énekessel. Persze ezt később tagadta és azt állította, hogy nincs benne irigység, csak apja emlékét szeretné fenntartani. Srámek nagy rajongója volt Zámbó Jimmynek, ezért szereti énekelni a dalait és ezért került közel évekkel ezelőtt a néhai énekes családjához.

Peter Srámek Duna TV

Zámbóéknak nem tetszik, hogy Srámek képviseli Zámbó Jimmy zenei hagyatékát, főleg legidősebb fiának, Krisztiánnak esik ez nehezére. Most újra megharagudott Srámekre, aki meghívásra utazott New Yorkba utazott azért, hogy énekelje a Zámbó Jimmy dalait.

A Jimmy-rajongók talán túl messzire mentek azzal, hogy egy koronával várták Peter Srámeket, ezzel Zámbó becenevére, a királyra utalást téve. Zámbó Krisztián szerint ezzel megsértették apja emlékét, hiszen rengeteget tett azért, hogy ezt a jelzőt elérje és Srámek is tiszteletlen volt, mert elfogadta.

Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon Nekem ez ennyi volt!" - mondta Zámbó Krisztián az esetről, melyről bővebben holnap olvashat a BorsOnline-on.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska az énekes édesapjáról készült viasszoborral Forrás: Nagy Zoltan/Nagy Zoltan