Berki Mazsi bevallotta, hogy milyen plasztikai műtétei voltak

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben sokan találgatták, hogy mitől változott meg ennyire Berki Mazsi külseje. Eleinte a gyásznak tudták be fogyását, majd sokaknak feltűnt, higy hirtelen hosszabb lett a haja, nagyobbak lettek a mellei és az arcán is van változás. Berki Krisztián özvegye eddig hallgatott a témáról, most azonban elismerte, hogy plasztikáztatott és azt is elmondta, hogy mit csináltatott meg magán.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Berki Mazsi nem szomorkodik azért, hogy elhagyta gazdag barátja, nemrég egy vallomással jelentkezett közösségi oldalán. A kapcsolatról nem, de plasztikai beavatkozásairól beszélt, kiderült, hogy igaza van azoknak, akik eddig ezzel vádolták őt.

- kezdte bejegyzésében, majd elismerte, hogy ősszel is járt már egy klinikán, csak akkor nem mutatott képet a beavatkozás után.

"A természetesség híve vagyok és fontosnak tartottam, hogy mindenképpen olyan dúsítást kapjanak az ajkaim, hogy az ne keltsen mű hatást" - magyarázta Berki Mazsi, aki egyelőre csak a póthajat és a szájfeltöltést ismerte el a bejegyzésében, melyben egy friss fotót is mutatott a szájáról.

Berki Mazsi megmutatta, hogyan néz ki a szájfeltöltés után Forrás: Berki Mazsi Instagram