Megszólalt Dolly az állatkínzási botrányról

Dolly
Vágólapra másolva!
Közleményt adott ki Dolly, miután állatkínzási botrányba keveredett, a menedzsere ugyanis borzasztó körülmények között tartott kutyákat.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, állatkínzási botrányba keveredett Dolly, aki már nemcsak a Facebook-oldalát törölte, de közelgő koncertjeit is lemondta az állatvédők sorozatos támadása miatt. Az énekesnőnek a menedzsere tenyésztett kutyákat borzasztó körülmények között egy Dolly Roll nevű kennelben, bár Dolly azt mondja, erről semmit nem tudott.

Dolly Forrás: Facebook/Dolly

Az énekesnő ezt erősítette meg a most kiadott közleménnyel is, amelyet a Blikknek juttatott el: "Meghurcolták nevemet és a becsületemet. Az elmúlt időszakban megjelent sajtóközleményeket nagy megdöbbenéssel és még nagyobb fájdalommal hallottam. 74 évem alatt mindig is elkötelezett voltam az állatok iránt. Az elmúlt években számtalan olyan jótékonysági rendezvényen is felléptem, melyekből származó bevételt állatok megmentésére, állatvédő szervezetek, menhelyek támogatására fordítottak.

így amikor ezekkel szembesültem, menedzseremmel a kapcsolatot megszakítottam. Emiatt valamennyi rám vonatkozó valótlan állítást visszautasítok, és minden lehetséges jogi eszközzel fel kívánok lépni személyemet átíró, nevemet megtépázó közléssel szemben" – írta.