Magyar Péter uszítására támadtak rá az erőszakos tüntetők a Hír TV stábjára - videó

Vágólapra másolva!
Szerdán a feleségét zsaroló és bántalmazó Magyar Péter mellett tüntettek Budapesten. Ennek során atrocitás érte a Hír TV stábját, akiket a rendőröknek kellett kimenekíteni a helyszínről. Most egy leleplező felvétel is nyilvánosságra került, amiből kiderül, hogy az agresszív exférj uszította a csőcseléket Futó Boglárkára és a stábra.
Vágólapra másolva!

Mint kiderült, az agresszív, zsaroló exférj hívta fel a figyelmet arra, hogy a Hír TV stábja is ott van a demonstráló baloldaliak között, hogy tudósítson az eseményekről. Teljesen egyértelmű, hogy ezzel egyetlen célja volt: a stáb megfélemlítése. 

Némi idő elteltével tömeg kezdett a tévések köré gyűlni, ami folyamatosan szűkült, végül fenyegető és félelemkeltő hangulat alakult ki körülöttük - írta a Magyar Nemzet. 

Ezután Magyar élő adásban is megszólalt a Hír TV-ben, majd otthagyta a stábot. Kollégáink a demonstrálók sorfala között távoztak a helyszínről, majd egy rendőr felajánlotta, hogy elkíséri őket az autójukig. Mint Futó Boglárka felidézte, három utcán keresztül követték még őket a demonstráció résztvevői.

Az eset miatt feljelentés született.