Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

Vágólapra másolva!
Varga Judit szerdán újabb részleteket osztott meg Hajdú Péternek adott interjúja során arról, hogy milyen szörnyű bántalmazásokat és kínzásokat kellett elviselnie Magyar Pétertől. Mint az az elmúlt napokban Varga Judit elmondásából kiderült, Magyar Péter végtelenül féltékeny volt egész házassága alatt Varga Juditra, mivel Varga önerőből épített ki rendkívül sikeres karriert, mellette három gyermeket nevelt; míg ő csak azokon a munkahelyeken tudott megmaradni, amelyeket éppen a felesége kapcsolatainak és sikereinek köszönhetett. Rendszeresen szidta Varga Juditot, lenézte a barátait, családját, a volt igazságügyi minisztert gúnynevekkel illette, folyamatosan, minden élethelyzetben próbálta megalázni. Magyar Péter módszeresen próbálta meg tönkretenni feleségét; terhesen nekilökte az ajtónak, volt, hogy gyermekei előtt zárta be egy szobába és nem engedte ki, a saját gyereke szabadította végül ki; valamint olyan eset is, amikor Varga Judit már annyira félt férjétől, hogy szülei közé feküdt be az ágyba, mire Magyar egy konyhakéssel kezdett el fel-alá járkálni, így félemlítette meg Varga Juditot és édesanyját. Más alkalommal Magyar a levetett nadrágját az övcsattal együtt direkt hozzávágta Varga Judithoz, de olyan hátborzongató részlet is kiderült, hogy egy alkalommal Magyar eljátszotta, hogy gyógyszereket vett be, aztán mikor Varga Judit kihívta a mentőket, akik ki is érkeztek a házhoz, Magyar Péter beismerte, hogy csak álöngyilkosság volt és elmenekült. Varga Judit néhány nappal ezelőtt Facebook-bejegyzésében is írt arról, hogy házassága alatt akadt verbális és fizikai erőszak is bőven, azonban a fizikai erőszakról Hajdú Péternek azt mondta, nem akar minden szennyest kiteregetni, így erről egyelőre nem akart bővebben beszélni. Mutatjuk a megrázó részleteket.
Vágólapra másolva!

Varga Judit volt igazságügyi miniszter március 17-én "mindig van kiút" felirattal osztott meg Facebook-oldalán egy kisfilmet a kapcsolati erőszakról, ebből már sejteni lehetett, hogy Magyar Péterrel való házassága során bántalmazhatta őt agresszív exférje. Ez aztán március 25-án nyert megerősítést, amikor Varga Judit megosztotta az első részleteket azzal kapcsolatban, hogy a most politizálni próbáló, sértődött exférje bántalmazta, fenyegette és zsarolta a házasságuk alatt. 

Mint kiderült, Magyar Péter titokban hangfelvételeket készített az akkor még feleségével, Varga Judittal folytatott otthoni beszélgetésekből, valamint más otthoni történésekről is. Már ebből az egy tényből is kiderül, hogy milyen velejéig romlott ember az exférj, aki álságos szándékkal, előre megtervezve akart olyan felvételeket készíteni feleségéről, amelyekkel aztán később zsarolhatja őt. 

"Az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg. Az az ember tette ezt velem, akinek szeretettel és reménykedéssel adtam számtalan esélyt az újrakezdésre a kapcsolati erőszak szörnyű évei során. Senkinek nem kívánom ezt az érzést" - írta akkor Varga Judit az esetről. 

Ennek a bejegyzésnek során írt Varga először arról is, hogy exférje, aki most azért indított bosszúhadjáratot a nemzeti kormány ellen, mert elvesztette a felesége által szerzett állásokat és így elesett a mesés fizetéstől. Kiderült, hogy a férfi verbálisan és fizikailag is bántalmazta. 

Felidézett egy esetet, amikor Magyar Péter erősen ittasan jött haza és a hálószobában ordibált vele, majd a szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és Varga Judit hátához vágta őket. Ezt követően a nadrágját is levette és az övvel együtt vágta a feleségéhez. 

"Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle" - emlékezett vissza Varga Judit. 

Magyar Péter ekkor könyörögni kezdett, hogy ne váljanak el, majd amikor ezek a trükkök nem jöttek be, ismét előbukott a valódi énje és fenyegetőzni kezdett, ahogy Varga fogalmazott, "mert nem hagyhatta, hogy a számára mindent biztosító gazdatest levágja magáról az indáit." Miután már napok óta terrorizálta feleségét, végül Varga Judit elmondta Magyar Péternek amit hallani akar, csak azért, hogy végre békén hagyja és szabadulhasson. Megfélemlített állapotban olyan dolgokat is mondott, amiket nem gondolt komolyan, Magyar Péter viszont ezt kihasználta, felvételt készített, és zsarolni kezdte feleségét. 

Magyar Péter végül beváltotta fenyegetését, már korában megígérte Varga Juditnak, hogy ha el mer tőle válni, akkor megbánja. Ezért bement az ügyészségre és leadta azt a felvételt, amely zsarolás, bántalmazás és hosszas terror után született. Nagyjából ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor a kommunista diktatúrában addig kínozták az ártatlant, hogy az a végén már minden olyan bűnt bevallott, amit a fogvatartói hallani akartak csak azért, hogy véget érjen a fájdalom és a terror. 

Varga Judit ezt követően döntött úgy, hogy még részletesebben megosztja azt, hogy milyen kínzáson kellett átmennie és milyen ember is a nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő Magyar Péter valójában. Három esetet is leírt, amelyek bizonyítják, hogy Magyar Péter egy agresszív bántalmazó, akinek valójában börtönben, nem pedig a közéletben lenne a helye. Még férfinek sem nevezhető, hiszen egy férfiember nem tesz ilyen egy nővel. Magyar ugyanis, miközben a gyermekek otthon aludtak, a konyhában azzal fenyegette feleségét, hogy nyilvánosságra hozza azokat a felvételeket, amelyeket a bántalmazás során erőszakolt ki. 

Magyar azzal fenyegette feleségét, hogy ha elválik, akkor elveszi tőle a gyerekeket és a házat is, őt pedig feljelenti. 

Arról a történetről is mesélt, amikor Magyar Pétert kirúgták az általa szerzett munkahelyekről, ahol 3,5-4,5 millió forint nettó fizetést vitt haza havonta. Magyar ezt követen egy Signal csoportban fenyegette exfeleségét azzal, hogy ha nem állítja helyre az állásait, akkor ellenségek lesznek. Ezt követően még heteken keresztül hol becsmérelte és fenyegette, hol pedig hízelegve üzengetett és terrorizálta Vargát az exférj. 

A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter műsorában adott interjút, amely szerda este került fel a Frizbi TV Youtube-csatornájára. Itt Varga Judit újabb megrázó, döbbenetes és rémisztő részleteket osztott meg Magyar Péterről. Kiderült, hogy Magyar Péter megpróbálta teljesen elszigetelni Vargát a családjától és barátaitól, lépten nyomon megpróbálta megalázni nemcsak Vargát, hanem mindenkit, aki közel állt hozzá. Ez a terror már első gyermekük születése után elkezdődött, Vargával azt éreztette az exférje, hogy csak hibákat tud elkövetni, semmit sem csinál jól, mindenre alkalmatlan. Egyértelmű, hogy az agresszív ember célja az volt, hogy érzelmileg tönkretegye feleségét. 

"Amikor megszületett az első gyermekünk, nem tudtam betelni a gyönyörrel! Mondtam is Péternek, nézze, ő erre azt mondta: nem tudsz összerakni egy normális magyar mondatot? De amúgy is számára egy biológiai tény volt a szülés" - emlékezett vissza Varga Judit.

Ennél azonban sajnos még szörnyűbb események is történtek. 

Magyar Péter a gyermekek előtt zárta be Varga Juditot az egyik szobába, elvette a táskáját és nem engedte kimenni, végül a 11 éves fia szabadította ki. Más alkalommal pedig kukákat borított az autó elé, hogy Varga ne tudjon elmenekülni otthonról. 

Olyat is mondott feleségének: legyél okos, mert buta vagy, folyton lejáratsz, valamint "mire mennénk a te szar.s gyeseddel", de megkérdőjelezte Varga Judit vallásosságát is. 

Varga Judit beszámolt részletesen arról az esetről is, amikor egyik reggel közölte Magyar Péterrel, hogy a gyerekekkel elköltözik, ezért haza kell mennie a gyerekek ruháiért. Varga odament a családi házhoz, ahonnan Magyar Péter nem akarta kiengedni, ezért Varga megpróbált az ablakon át kimenekülni. A kint álló rendőr látta, hogy mi történik, hiszen lent állt a ház előtt. Majd mikor Magyar észrevette, hogy ott a rendőr, akkor elkezdett máshogy viselkedni, majd elfutott az autójához és megpróbált még Varga előtt a nagyszülőkhöz érni, hogy a gyerekeket erőszakkal elvigye. 

Az egyik legdurvább Magyar Péter-őrjöngés során Varga Judit már annyira félt férjétől, hogy befeküdt a szülei közé az ágyba, ekkor a bántalmazó férj egy kést vett elő Varga Judit és édesanyja jelenlétében és azzal kezdett el járkálni. Mindketten halálra rémültek, nem tudták, hogy mire készül a férfi, hiszen már minden lehetőséggel számoltak akkor. Ezután Varga Judit elmesélt egy másik történetet is, amikor az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben terhes volt.

Arról is beszélt az interjúban, hogy nem szerette volna, ha a válás miatt a gyerekek körüli stabilitás megszűnik. Nagyon nehéz számomra, amikor a közös felügyelet miatt a gyermekek elmennek tőlem, de nem szerettem volna, ha apa nélkül nőjenek fel, ezért sem kezdeményeztem az egyoldalú felügyeletet. 

Azonban Magyar Péter nemcsak Varga Juditot fenyegette, hanem a gyerekeket is. Egy ponton azt mondta nekik: 

"mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket (a gyerekeket) pedig intézetben fognak nevelni".

 Vagyis Magyar Péter a gyerekek fenyegetésével és megfélemlítésével akarta zsarolni Varga Juditot. 

Amikor már semmi sem működött,

 Magyar Péter öngyilkossággal fenyegetőzött, egy alkalommal pedig azt is eljátszotta, hogy megölte magát. 

Maga mellé helyezett egy majdnem üres nyugtatós levelet, úgy tett, mintha rengeteg tablettát bevett volna. Emiatt a mentőket is ki kellett hívni, mert nem volt hajlandó feladni a színjátékot. 

Amint Varga Judit letette a telefont, azonnal felkelt és annyit mondott: mond le őket, nem vettem be semmit. Még a mentők kiérkezése előtt, azért, hogy feleségét még kellemetlenebb helyzetbe hozza, kisomfordált a házból és elmenekült az autóval. Mindezt úgy, hogy két kisgyermek otthon volt. 

Varga Judit Magyar Péter nőnapi Facebook-bejegyzéséről is beszélt. A volt igazságügyi miniszter elmesélte, hogy a valóságban Magyar Péter mit is gondol a nőnapról: 

Én soha nem kaptam tőle virágot nőnapra, mert azt mondta, hogy az egy büdös kommunista ünnep.

A volt igazságügyi miniszter beszélt arról is, hogy egy 2022-es New York-i útjukon telt be a pohár, amikor Magyar Péter leszólta az új ruháját, és "tramplinak" nevezte Vargát. Péter olyan ügyesen manipulálta a környezetét, hogy sokan csak egy bizonyos pont után hitték el, hogy Magyar milyen ember valójában - tette hozzá. 

Varga Judit felidézte, hogy Magyar Péter még a válóperen is hazudott, amikor egy érzelmes levelet olvasott fel, miközben Magyar már egyébként egy másik nővel volt együtt. A volt miniszter arról is beszélt, hogy Magyar szándékosan épített a jó család képét a médiában, és erre minden alkalmat megragadott.