Brutális

2022.05.17. 06:44

Fékezés nélkül rohant bele, videóra vették az M1-esen történt horrorbalesetet

Mint az összegyűrt papír, úgy nyomódott össze a kamion. A vezetőt a tűzoltók vágták ki.

Szörnyű baleset történt ismét az M1-esen Győrnél, amiről a Magyar Közút tett közzé megdöbbentő felvételt.

Május 11-én, egy korábbi baleset mögött feltorlódott a kocsisor, amibe szinte fékezés nélkül rohant bele a többtonnás szerelvény. A sofőr balra rántotta a kormányt, de még így is hatalmas volt az ütközés, és a belső sávban egy furgont is letarolt, aminek a darabjai a Budapest felé tartó oldalra repültek át. Itt csak a szerencsén múlt, hogy nem talált el senkit a leszakadó autódarab.

A balesetben a sorba becsapódó kamionos súlyos sérülést szenvedett, őt a katasztrófavédelem munkatársai mentették ki a vezetőfülkéből, ketten pedig könnyebben sérültek meg. A baleset annak ellenére következett be, hogy a Közút egy digitális táblán is felhívta a figyelmet a pályán várható torlódásra.

„Ez az eset is jól mutatja, mennyire fontos, hogy mindig az utat, a forgalmat és az előjelzéseket figyeljük, hiszen bármikor történhet olyan váratlan esemény, amire azonnal kell reagálni” – hívta fel a figyelmet a Magyar Közút a Bors cikke szerint.


 Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!