Megszólalt Mischinger Péter a Szorcsik Viki elleni rágalmazási peréről

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Mischinger Péter hosszan beszélt a rágalmazási perről, amelyet Szorcsik Viki ellen indított, miután csúnyán összevesztek a Farm VIP-ben.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a korábbi exatlonista, Mischinger Péter rágalmazásért, becsületsértésért perli Szorcsik Vikit, akivel a Farm VIP-ben szerepeltek együtt – Viki pedig egy vitájuk után erőszakosnak nevezte a férfit, konkrétan félt, hogy "vasvillát állít a hátába".

Mischinger Péter Fotó: Polyák Attila - Origo

"Viki továbbra is minden fronton azt állítja, hogy agresszív vagyok, rettegni kell tőlem, ami szemenszedett hazugság. Ugyanis én nem abuzáltam senkit! Nem tetszik, hogy ilyen jelzőkkel illet, noha egy bocsánatkéréssel is beértem volna, de ő még ezt sem tette meg. Bár Völgyi Zsuzsi egy rádióadás során szeretett volna kibékíteni minket, ez nem sikerült. Vikiben megvolt a hajlandóság arra, hogy megbeszéljük a történteket, de egy feltétellel, ha én is bocsánatot kérek tőle a nyilvánosság előtt. Nem mentem bele, mert

nem szerettem volna, hogy ott forgassák ki a szavaimat úgy, hogy a hivatalos út is el van indítva. Másrészt nem gondolnám, hogy egy teljesen más hallgatóságra, a szóban forgó rádió hallgatóira tartozna a mi nézeteltérésünk és esetleges kibékülésünk" – mondta most a Story magazinnak Mischinger.

Szorcsik Viki a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Korábban volt már hasonló rágalmazási perem, amit megnyertem, az három és fél évig húzódott, úgyhogy most is fel vagyok készülve arra, hogy akár évekbe telhet, míg tisztára mosom a nevemet. Az ügyvédem szerint egyébként elég jó esélyem van a győzelemre, noha tény, hogy a bírók nem szeretik a celebhisztit. Éppen ezt szeretném elkerülni, ugyanis ez az ügy nem holmi gyerekes sértődésből fakad.

Csupán azt szeretném kimondatni, hogy hazugság volt, amit rólam állított, hiszen súlyos vádakról van szó! Lényegében egy metoo-botrányba keveredtem. Nem hiányzik, hogy valótlanságok miatt derékba törjön a karrierem, ráadásul az abúzus komoly vád. Nem akarom, hogy az ilyen blődség miatt legyen bagatellizálva ez a valóban létező jelenség" – tette hozzá.

Szorcsik Viki korábban ezt mondta az ügyről.