Ezzel a népszerű énekesnővel boronálták össze Brad Pittet

Mivel a színész már jó ideje a szinglik táborát erősíti, nem csoda, ha időről időre összeboronálják valakivel – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 01. 28. 16:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az a hír járja, hogy az 58 éves Pitt titokban randevúzik az I Follow Rivers énekesnőjével, Lykke Livel. A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor egy hitelesített Instagram-oldal kiposztolta, hogy a két híresség romantikus kapcsolatban áll egymással.

Brad és Angelina Jolie hangos és bonyodalmas válása ellenére a rajongók reménykednek, hogy a színész újra megtalálja a szerelmet, de ennek egyelőre még nem jött el az ideje és nem is Lykke Li személyében.

Két éve nem is látta őt. Az igaz, hogy ismerik egymást, pár éve már találkoztak, de ennyiben ki is merül kettejük kapcsolata

– árulta el egy bennfentes a PageSixnek.

Tavaly decemberben egy másik forrás azt nyilatkozta, hogy a színész már nagyon szeretne magának párt találni, de a randizással problémái vannak.

Szeretne egy különleges valakit, akivel leélheti az életét. A baj ott kezdődik, hogy nem jut el a randizás folyamatáig, mert egy baráti kávéra sem tud úgy kilépni az utcára, hogy ne pletykálnának róla.

Más szóval Brad jelenleg is szingli, de a bennfentes szerint, amíg nem találkozik a nagy Ő-vel, addig a családjára, a jótékonyságra és a munkájára fog koncentrálni továbbra is.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Brad Pitt (Fotó: Facebook)

Borítókép: Brad Pitt (Fotó: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.