Jordan Peterson beszólt Twitteren egy plus size modellnek – aztán elszabadult a pokol

2022. május 17. 17:38

Pedig a világhírű pszichológus csak annyit mondott a duci modellre, hogy „nem szép”.

2022. május 17. 17:38
null

Jordan B. Peterson, akinek több mint 2,7 millió követője van a Twitteren, azt írta, hogy a közelmúltban „kísérletként” otthagyta a közösségi oldalt három hétre, és azt tapasztalta, hogy az élete azonnal rosszabbra fordult, amint újra elkezdte használni – idézte a kanadai pszichológust és életvezetési tanácsadót a Newsweek.

Nem világos, hogy az ellentmondásos véleményeiről ismert író milyen sértésekre hivatkozik, de mindez nem sokkal azután történt, hogy a Twitteren kritizálták, amiért a Sports Illustrated borítóján szereplő, fürdőruhás super-size modellről, Yumi Nuról azt írta:

Peterson legutóbb azt írta: megkérte a stábját, hogy változtassák meg a Twitter-jelszavát, „nehogy kísértésbe essen”. Majd azzal folytatta: 

Ha a kérdés nem elég fontos ahhoz, hogy ezt igazolja, akkor talán az a legjobb, ha elengedjük” – írta. Végül azzal köszönt el egy időre követőitől, hogy cikket tervez írni a Twitter őrjítőségének technikai okairól.

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. május 19. 14:54
"az ellentmondásos véleményeiről ismert író" Kérem sorolja a cikkíró az "ellentmondásos" Peterson véleményeket. Jahogy a cikkíró angolból sem tud fordítani és a "controversial"-t azaz VITATOTT-at ellentmondásosnak fordítja?! Kezdő hiba!
Vizi369
2022. május 19. 14:33
Nem értem miért nem lehet az a véleménye, hogy nem szép. Aki pedig szépnek találja az is egy vélemény, gondolom a címlapon látható hölgynek is van véleménye a férfiakról és biztos van olyan férfi akit Ő sem talál szépnek, mi ezzel a baj. Ne keljen már mindenkinek csak egyféleképpen gondolkodni, szar lesz így a világ.
Reszelő Aladár
2022. május 19. 09:56
A dilivonaton nincs fék. Kicsit a gimis irodalomórára emlékeztet az egész, amikor a tanár megkérdezett, hogy elolvastam-e a verset és hogy miért tetszett.
matykox
2022. május 19. 08:14
Mi van? A willendorfi Vénusz se veszi föl a versenyt a miloival. Függetlenül attól, hogy vannak akik a hájas hurkára gerjednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik