Egyre mélyebbre süllyed Amber Heard a kártérítési ügye miatt

Johnny Depp, Amber Heard  27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - Arrivals arrives at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala at the Palm
(L-R) Actress Amber Heard and actor Johnny Depp arrive at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival at Palm Springs Convention Center on January 02, 2016 in Palm Springs, California. (Photo by Barry King/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Idén június elején döntött a bíróság az Amber Heard kontra Johnny Depp rágalmazási perben, melyben a színész, azaz a felperes javára döntöttek. A bíróság a színésznőt több mint tizenötmillió dolláros kártérítés kifizetésére kötelezte, aki azóta is azon ügyködik, hogy tudná elkerülni a fizetést.
Vágólapra másolva!

Amber Heard azt állítja, hogy nincs elég pénze kifizetni volt férjét, pedig már kaliforniai luxusvilláját is eladta. A színésznő mégis húzza az időt, valószínűleg fél attól, hogy hosszú ideig nem lesz bevétele, hiszen most ő esett el a filmes lehetőségektől és vált kitaszítottá Hollywoodban.

Heard taktikája, hogy sajnáltatja magát a pénz miatt és már három ügyvéddel is azon ügyködik, hogyan lehetne kifizetni a kártérítést úgy, hogy neki ne okozzon visszafordíthatatlan pénzügyi gondokat. Az új ötlet, hogy biztosítókkal fizettetné ki Deppet, akit nemi erőszakkal és bántalmazással vádolt keresztül.

A színésznő ügyvédjei segítségével

két biztosító céget akar rávenni arra, hogy fedezzék a perrel kapcsolatos kötelezettségét,

amely meghaladja a 15 millió dollárt. Az eddig két fős csapatba, most egy harmadik ügyvédet is felbérelt, hogy kényszerítse ki a biztosítókból a fedezetet – írja a Daily Mail.

Johnny Depp és Amber Heard Forrás: Getty Images/2015 JB Lacroix