Terhes lehet Meghan Markle

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghan Markle és Harry herceg a néhai brit uralkodó, II. Erzsébet királynő halála után, bár hazatértek a családhoz és támogatásukat fejezték ki, mégsem rendeződött a helyzetük. Markle és Harry herceg kiválása a királyi családból vezetett idáig, elmérgesedő családi kapcsolataikat talán csak úgy tudnák rendezni, ha születne egy harmadik gyerekük.
Vágólapra másolva!

Bár részt vettek II. Erzsébet királynő temetésén és részt vettek a családi eseményeken, de ez sem jelentette azt, hogy visszafogadnák őket teljes értékű tagként. A hercegi pár 2020 óta Amerikában él, ami sok lemondással járt számukra, megfosztották őket rangjaiktól és sok jogosultságuktól is. Talán most mégis szeretnének visszatérni a királyi udvarba, ehhez egy újszülött csecsemő nagy segítséget jelentene számukra.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

Hamarosan debütál a páros Harry&Meghan című dokumentumfilmje, melyben ők szeretnék tolmácsolni a történteket és azt is tisztázni, hogy miért döntöttek valójában úgy, hogy a tengerentúlon folytatják közös életüket a gyerekekkel.

Mindent meg kellett tennem azért, hogy megvédjem a családomat" – mondja a 38 éves Harry herceg a dokumentumfilm előzetesében.

Az előzetest követően máris elindultak a találgatások, hogy miért így időzítették a nyilatkozatukat és vajon szeretnének-e visszakozni egykori döntésük után. Sokan úgy gondolják, hogy Meghan Markle már haramdik gyereket is szeretne azért, hogy újra összehozza őket és a királyi családot, ezért taktikai szempontból is ez lenne ésszerű számára.

A királyi családhoz közeli forrás megerősítette, hogy Meghan Markle már nagyon várja a harmadik babát és készen áll arra, hogy újra anya lehessen.

"Ha Meghan és Harry az elkövetkező kilenc hónapban ismét szülőkké válnának, jogosan reménykednének abban, hogy a királyi család, különösen Károly király, aki köztudottan imádja az unokáit, megbocsátana nekik" – magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor a The News-nak.

Ezen a 2018-as fotón még Meghan Markle és Harry herceg is részt vett a királyi család hagyományos karácsonyi istentiszteletén Sandringhamben Forrás: AFP/Paul Ellis