Videón, ahogy Biden felesége szájon csókolja Kamala Harris férjét

2023. február 08. 14:05

Az eset Joe Biden évértékelőjén történt.

2023. február 08. 14:05
null

Egyre több helyen jelenik meg a közösségi médiában az a felvétel, amelyen az látható, hogy Jilly Biden szájon csókolja Kamala Harris alelnök férjét, Doug Emhoff-ot.

Az eset Joe Biden évértékelőjén történt, és komoly visszhangokat váltott ki a felhasználókból. A legtöbben megbotránkoztak a látottakon. Ugyanakkor a videón az látható, hogy a jelenlévőket nem zavarta a különös jelenet.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

***

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maciapu
2023. február 10. 02:20
Értem én, hogy a demens és ezért (is) alkalmatlan Bident a felesége révén is ki lehet figurázni, gúnyolni, nyilván ezért terjed ez a videó a „Biden felesége szájon csókolja Kamala Harris férjét” címmel. Nekem az a gyanúm, nem ez az első alkalom, amikor Biden feleséged csókot lehel Kamala Harris a férje szájára, ugyanis amikor a nő még csaknem 1 m távolságra van a férfitól, és még csak a közöttük lévő távolságot próbálja leküzdeni, a férfi már elkezdi előre a nő felé nyújtani a nyakát, mint aki tudja, hogy most egy csók következik.
masikhozzaszolo
2023. február 09. 10:07
Mindenki, aki ott volt, mondjon le! Ne nézzenek pornót! Ráadásul élőben! Vagy még élőben.
Krupp Skya
2023. február 09. 08:56
Szerintem ezek már Dougtak is.
fogd a pénzt és kuss
2023. február 09. 08:53
"Ugyanakkor a videón az látható, hogy a jelenlévőket nem zavarta a különös jelenet." nem csodálom ha nem zavarta, az sem zavart senkit mikor biden befosott...vagy eltaknyolt a keróval...vagy nem tudott felmenni a repülőgép lépcsőjén....vagy nemlétező emberekkel kezelt....vagy nem tudta mikor és hogy halt meg a gyereke... vagy amikor utasítást adott az északi áramlat felrobbantására....már ha tudta mi az az északi áramlat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik