A pénz miatt sajnáltatja magát Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi körül mindig történik valamilyen bonyodalom, amióta próbálja elkerülni a rá kiszabott három év hat hónap börtönbüntetését, amit eredetileg február 15-én kellett volna megkezdenie. Akkor az egészségügyi állapotával trükközött, de kérelmét elutasították, így még nem tudni mikor, de be kell vonulnia. Most azt állítja, hogy a rá kiszabott pénzbüntetést már befizette, emiatt már csak tartalékaiból él.
Vágólapra másolva!

A tavaly év végén víz-, gáz- és áramlopás miatt börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi most a pénz miatt sajnáltatja magát, állítása szerint már fellépésekre sem jár, így nincs több bevétele. Nemrég hatalmas luxusbirtokát is meghirdette, de elképesztő és irreálisan magas összeget kér érte.

Lagzi Lajcsit sokan támadták amiatt, hogy börtönbe nem, de fellépésekre rendszeresen el tud menni, akkoriban azzal védekezett, hogy új trombitát vett és nem okoz gondot a tüdejének. Majd később azt mondta, hogy nem lép fel többet, valaki mégis folyton hirdeti a koncertjeit. Lagzi Lajcsi tagadja, hogy ő állna emögött, azt mondja, hogy egy hamis oldal, aki ellopta az ő személyazonosságát és ott hirdeti a valótlan fellépéseket.

Én nem vállalok fellépést. Én jelenleg úgy döntöttem, hogy visszább vonulok jelentősen" - kezdte a Tények Plusznak Lagzi Lajcsi, aki annak ellenére sem lép fel, hogy állítólag jelentősen megcsappant a pénze, miután befizette a büntetését.

– magyarázta Lagzi Lajcsi, aki hamarosan kézhez kaphatja a halasztási kérelmével kapcsolatos fellebbezéséről szóló határozatot.