Megszólalt a barát Peller Annáék válásáról

Peller Anna, Lukács Miki
Vágólapra másolva!
A napokban jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy közös megegyezéssel beadják a válókeresetet. Nincs közöttük harag, de viszonyuk inkább testvériessé alakult az évek során. A házaspárt nemcsak közös gyerekük és otthonuk, hanem közös munkáik is összekötik, a válás pedig egy barát szerint békésen zajlik.
Vágólapra másolva!

A pár közös videóban jelentette be, hogy tizennégy év után különválnak az útjaik. A házasságuk egy ideje hullámvölgybe került, és hiába próbálkoztak, be kellett látniuk, hogy nem tudják megmenteni a kapcsolatukat. Testvérként, a legmélyebb szeretettel viszonyulnak egymáshoz, így időben léptek.

Ugyanúgy dolgoznak együtt most, ahogy a jövőben is tervezik: közös rádióműsorok mellett egyéb projektekben is számíthatnak egymásra" – mondta a Blikknek egy ismerős.

Facebook

"Nem lesz pereskedés, vitás vagyonmegosztás, gyerektartás vagy láthatás, mindent rugalmasan kezelnek majd. Ez nem is csoda, hiszen ők így is egy család. A szüleik a saját gyerekükként szeretik a másikat, és ők is ugyanúgy tartják a kapcsolatot Annabella nagyszüleivel, mint amikor még boldog házasságban éltek. Közös nyaralást is terveznek, kirándulásokat, hétköznapi programokat, mert tényleg nagyon szeretik egymást annak ellenére, hogy férfi-nő tekintetben a kapcsolatuk véget ért" - részletezte.