Ijesztő felvétel kering a neten egy budapesti háziasszonyról

egy nő ablakot pucol egy emeleti lakás párkányáról védőfelszerelés nélkül Budapesten 2023 márciusában
veszélyes ez mozdulat, a takarító akár le is csúszhat
Vágólapra másolva!
Egy ablakot tisztító nőről készült felvételt tett közzé a Bors. A közösségi médiában gyorsan terjedő videót a szemközti házból készítették, a takarító egy magas emeleti párkányon áll, és kívülről pucolja az üveget. A lap felhíva a figyelmet rá, hogy korábban már többször végződött tragédiával az ilyen takarítás. A nő könnyen megcsúszhatott és a mélybe zuhanhatott volna a párkányról. 
Vágólapra másolva!

Egy józsefvárosi ház ablakát tisztított az asszony. Zokniban, biztonsági eszköz nélkül dolgozott és közben alatta sétáltak az emberek az utcán. Az egyik szemben lakó rögzítette, mit tesz és aztán feltöltötte a TikTokra a videót, amit már 17 ezren láttak.

@sndrfrncz nyolcker tingz #fyp#foryou#nekedbelegyen#pusztuljonforyouba♬ Desperate Housewives- Main Theme - Geek Music

A kommentelők egy része szerint vicces a látvány, de a többség inkább aggódva nézte végig a műveletet.

Lezuhant, túlélte

A pécsi Mikó Alexandra egy harmadik emeleti lakás ablakából zuhant le nagytakarítás közben. Túlélte a balesetet, de mivel megsérült a gerince, és több nyakcsigolyája is eltört, mozgásképtelenné vált, de nem csak emiatt nem élhet hétköznapi életet.

- mondta akkor a nő húga.

Ketten meghaltak ablakpucolás közben

Tavaly szeptemberben Siófokon egy 46 éves nő zuhant le a magasból. Ő is egy harmadik emeleti lakást ablakát akarta kívülről megtakarítani, amikor megtörtént a tragédia. Hiába hívtak hozzá mentőt, az életét már nem lehetett megmenteni. A fővárosban is történt ilyen halálos baleset. 2019-ben a tizedikről zuhant a halálba egy nyugdíjas a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. Ő is így tisztított ablakot, ahogy a TikTokra feltett videóban lehet látni.