Megmutatta gazdag barátját Berki Mazsi - fotó

Berki Mazsi
Vacsorához készülődött Berki Mazsi a luxushotelben
Vágólapra másolva!
Nemrég még arról pletykáltak, hogy szakított Berki Mazsi és gazdag barátja, aki a híresztelések szerint visszament egykori barátnőjéhez. A luxusözvegy akkor nem szólalt meg az esetről, most úgy döntött, hogy nyilvánosságra hoz egy közös fotót kettejükről, mellyel azt bizonygatja, hogy még mindig egy párt alkotnak.
Vágólapra másolva!

Sokan támadják Berki Mazsit, aki néhai férje, Berki Krisztián halála után, szinte azonnal új kapcsolatot létesített egy gazdag vállalkozóval, akit azóta is rejteget a nyilvánosság elől. Bár egy ideje nem tagadja, hogy új férfi van az életében és azt is elárulta, hogy Székesfehérváron összeköltöztek, de többet azóta sem mondott.

Berki Mazsi valódi luxusban él azóta, hogy összejött a titokzatos Zoltán nevű férfivel, aki drága dolgokkal halmozza el az özvegyet. Most is egy luxusnyaraláson tartózkodnak együtt, amivel Berki Mazsi már el is dicsekedett a közösségi oldalán. Ami meglepő, hogy korlátozottan elérhető Instagram-bejegyzésében egy közös fotójukat is megosztotta, melyen Zoltán is felbukkan, legalábbis egy testrésze, a válla és a karja, miközben autót vezet. Az özvegy valószínűleg ezzel a képpel is el akarta oszlatni azokat a híreszteléseket, hogy a férfi elhagyta őt volt párja miatt, így bizonyítva, hogy még mindig együtt vannak.

Talán hamarosan többet is megmutat titokzatos barátjáról Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.