Hosszú idő után megszólalt a magánéletéről Szabó Zsófi

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Megtörte a csendet Szabó Zsófi, aki néhány éve még őszintén beszélt követőinek az egészségügyi problémáiról, fogyásáról vagy éppen a futás iránti elköteleződéséről. Az utóbbi években viszont ritkán szólal meg, tudatosan kerüli a nyilvánosságot, most mégis kivételt tett és elárulta, hogy miért döntött úgy, hogy nem szólal meg a magánéletét érintő témákkal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi mára megtanulta kezelni, hogy az előítéletek ne férkőzzenek be a mindennapjaiba.

A kisfiam kétéves koráig nagyon aktív voltam, előszeretettel mutattam meg például őt is a közösségimédia-oldalaimon, aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott. Feltettem magamnak a kérdést: valóban helye van egy ilyen pici gyereknek a médiában? Nem szerettem volna, hogy támadást kapjon, vagy egyszer miattam kerüljön hátrányba" – mondta a GLAMOUR címlapinterjújában a színésznő a magazin vezető szerkesztjének, Csáti Melindának, és hozzáteszi, azt sem ítéli el, aki máshogy gondolkodik erről.

Ha akarnék, mindennap fel tudnék szólalni valami miatt, de nem teszem, mert az elmúlt években megtanultam azt is, hogy nem fog mindenki szeretni" – árulta el Szabó Zsófi. Mint mondja, rájött, hogy azzal védi meg magát és a családját, ha tudatosan nem reagál az ellene irányuló támadásokra. Évek óta hangulatjelekkel kommunikál a közösségi médiában, hiába hallatná néha a hangját, tudja, hogy a csend adja neki a legnagyobb biztonságot.

A magazin újságírójának azt is elárulta, az évek alatt megtanulta magát is szeretni.

Az ő és a családom, barátaim visszaigazolása megerősítettek abban, hogy bármilyen helyzetbe sodor az élet, igyekszem százszázalékosan helytállni. Az évek alatt valahogy sikerült kialakítanom egy olyan életformát, ami egyensúlyban tart mindent, ugyanakkor megtanultam azt is, hogy nem kell dolgokhoz görcsösen ragaszkodni, mindennek megvan a maga ideje" – magyarázta Szabó Zsófi, aki hosszú idő után szólalt meg magánéletéről.

Szabó Zsófi a válása után döntött úgy, hogy óvja magánéletét Forrás: Ajkai Dávid