Videón, ahogy egy férfi lelő egy toborzótisztet Oroszországban

2022. szeptember 26. 10:04

A 25 éves lövöldözőt elfogták.

2022. szeptember 26. 10:04
null

Felkerült a Twitterre egy videó, amelyen állítólag az látható, hogy a kelet-szibériai Uszt-Ilimszkben egy fiatalember besétált a helyi toborzóirodába, és lelőtte a helyi toborzóbizottságot vezető parancsnokot.

A videóhoz fűzött kommentár szerint a toborzótiszt a helyszínen életét vesztette, ám a Reuters az irkutszki kormányzó, Igor Kobzev Telegram-csatornájára hivatkozva azt írja, hogy a tisztet kórházban kezelik, állapota válságos. A Reuters azt is hozzáteszi: nem ez az első eset, hogy toborzótiszteket támadnak meg, mióta Vlagyimir Putyin bejelentette a részleges mozgósítást. 

Az esetről készült videófelvételt megtekinthetik itt: 

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. szeptember 27. 09:25
A democsokráciák democsok ráciájában,1984, Los Angelesi olimpia. Ölj meg 1 oroszt,jelvényeket árultak. 111110000 számra.
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 26. 23:03
Majd amikor a mini-putler itthon is rázendít a Kossuth Lajost azt üzente, elfogyott a regimentje kezdetű kedvenc nótájára, megnézem mekkora lelkesedéssel mennek a magyar fiatalok a húsdarálóba.
szandrarabo
2022. szeptember 26. 15:46
Haragszik a nép, érhető! Az orosz vezetőség egy aljadék gyilkos, mészárszékre viszik a sajátjaikat. Undorító férgek, remélem felfordulnak hamar.
Dugin
2022. szeptember 26. 15:27
Az talán nem kérdés, hogy Oroszország gyűzni fog Ukrajnában (bár kicsi bizonytalanság még van benne), de hogy a mozgosítás és a körüi zürök nem tesznek jót Putyin hatalmának az egészen biztos. Na meg ha sajnálatos módon meghal a most besorozottak közül 30-50 ezer orosz, még nagyobb lesz a belpolitikai galiba. Abban Putyinnak igaza van, hogy tényleg ki akarjk csinálni, nem is feltétlenül oroszországot, de őt magát midneképpen. És meg csak megy előre a csapdába napról napra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik