Folytatódik G.w.M botránya, megint Azahriah-t szidja

g.w.m
Vágólapra másolva!
Lassan már számon sem lehet tartani, hogy kivel veszik össze nyilvánosan Kulcsár Edina új férje, G.w.M, aki előszeretettel kritizálja magyar zenésztársait. Nemrég trágár szavakkal illette a tavaly óriási szexbotrányt okozó Baukó Attilát, azaz Azahriah-t, a nagy vita már követőik között is feszültséget szított. Egy ideje úgy tűnt, hogy vége a sárdobálásnak, most G.w.M újrakezdte az egészet, minden előzmény nélkül.
Vágólapra másolva!

G.w.M nem bírta feszültség nélkül, így újra kritizálni kezdte Azahriah-t az egyik közösségi oldalán, melynek a vége az volt, hogy pénzére és drága luxusholmijaira élezte ki a dolgot. G.w.M-től már megszokhatta a közönség, hogy szeret felvágni a luxuséletvitellel és drága vagyontárgyaival, amit szívesen dörgöl folyton mások orra alá, miközben gyerekei anyjával a pénzen vitatkozik.

Kulcsár Edina új férje most egy Instagram-sztoriban jelentkezett be és ott szidalmazta a fiatal énekest, bár nem tudni, hogy mi oka volt rá.

"Falunapok... Egy rappernek nincsen 60 milliós S-se. Jogos, baba? A ruhatáram annyi, mint egy Papp László profit" - szólt ki néha Kulcsár Edinának a videóban, akivel oda hordatta karóráit is, amit felsorakoztatott a mellkasára téve és úgy beszélt tovább arról, hogy neki mennyi pénze van.

- idézi a Bors G.w.M-et, aki ezzel Azahriah nagykoncertjére tett utalást, bár nem igazán lehet tudni, mire akart kilyukadni.

Azahriah egyelőre még nem reagált G.w.M szavaira, aki egyébként is érdekes módon folyt bele a vitába, ugyanis eredetileg egy másik rapper, Missh és Azahriah között volt feszültség, amibe végül G.w.M is beleszólt.