Döbbenetes fotók: Vasvári Vivien teljesen felismerhetetlen

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Vasvári Vivien nemrég arról beszélt, hogy többször is kés alá feküdt a komplexusai miatt. Állítólag melleit nagyobbítatta több alkalommal is, de végeztek beavatkozást a fülén és száján is. Az alábbi fotóit látva nem biztos, hogy elmondta a teljes igazságot. 
Vágólapra másolva!

Egykor profi sportoló volt Vasvári Vivien, aki többöszörös országos bajnok síkfutó volt korábban. A ma már modellkedéssel foglalkozó Vasvári azt mondta, hogy nagyon zavarta mellmérete, mely a sport miatt nagyon kicsi volt és mindig is szeretett volna nőiesebb idomokat, mint az édesanyjáé - írja a Promotions.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien Instagram

Aztán ahogy a 18-at betöltöttem, úgy döntöttem, megcsináltatom. Sem az anyukám, sem az apukám nem tudott róla, csak akkor hívtam fel őket, amikor az altatásból felébredtem" - mondta korábban Vasvári Vivien, hogy mi motiválta őt arra, hogy titokban megműtesse melleit.

Állítólag a modell nem tervez újabb szépészeti beavatkozásokat a jövőben, de úgy gondolja, ha valakinek szüksége van az önbizalma miatt, akkor az bátran feküdjön kés alá, hiszen ezekben az esetekben indokoltnak tartja a plasztikai műtétet. Ezek alapján nem valószínű, hogy soha többé nem operáltatja meg magát hiúságból.

Az egykori sportoló régi fotóin szinte felismerhetetlen volt a mostani önmagához képest és elégedett magával, hiszen ontja magáról a szexi fotókat, követői pedig nem győznek bókolni a képei alatt.