Azonosítatlan repülő tárgyat észleltek Magyarország felett

2023. február 07. 10:54

A beszámoló szerzője szerint kizárható, hogy az objektum egy repülőgép volt.

2023. február 07. 10:54
null

A Fejér vármegyei Mátyásdomb felett azonosítatlan repülő tárgyat fotóztak. A szemtanú beszámolója szerint a jelenség néha eltűnt, majd újra felbukkant, nagyjából tíz percen át tudta követni. A szemtanú elmondása szerint biztos abban, hogy nem repülőt látott, szerinte ez a tárgy mozgása, valamint az általa kibocsájtott fények miatt is kizárható.

Mátyásdomb Székesfehérvártól 45 kilométerre található, ami elegendő távolság ahhoz, hogy a fényszennyezés kevésbé érvényesüljön. Gyakran látogatnak el oda csillaghullást megfigyelni.

Nyitókép: Astronet/Papp Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. február 08. 17:57
A 90-es évek elején egy magyar pszichológusnő olyanokat kezelt, akik harmadik típusú találkozásokat képzeltek vagy álmodtak, és ez megterhelte a lelkivilágukat. Az UFO szkeptikus pszichológus regresszív hipnózist is alkalmazott, melyben szerinte képtelen bárki hazudni. A páciensek olyan részletességgel olyan fantasztikusnak tűnő eseményekről, lényekről, berendezésekről számoltak be, melyek minden sci-fi filmet meghaladtak. A pszichológusnő a tapasztalatairól, az egyszerűbb esetekről pár cikkben a "Harmadik szem" című magazinban számolt be.
kiss.istvan770
2023. február 07. 14:39
Ez csak egy elktromágneses anomália. A török földrengés 7 és feles volt, igen mélyen volt a föld alatt. Az Európai kéreg alá becsúszó lemezről válhatott le egy darab pont Magyarország alatt, megzavarta a föld magjának forgását egy "kis" helyen és helyi eltérést okozott a föld mágneses terében. A mágneses tér változás pedig ionizálta a ritka felső légteret. A föld méreteihez képest Törökország itt van a szomszédban. Gyakori jelenség földrengés előtt, alatt és közben. Kisebb földmozgás előjele is lehet a magba lecsúszó kéregdarab, a térségünkben. Ha igazam van, akkor a Magyarországi szeizmométerek is észleltek enyhe kilengést, érdemes lenne ellenőrizni.
Hyazinth
2023. február 07. 14:34
Anyósom palacsintát sütött, és kicsit magasra reptette...
rrrrrr
2023. február 07. 14:06
hát nem látjátok?! Hans Gruber ejtette ki a kezéből ezt a hangtompitos uzit miközben lerarugta McClain a 20. ról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik