Megszólalt a kapcsolatukról L.L. Junior 18 évvel fiatalabb barátnője

Dárdai Blanka, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka hosszan írt a kapcsolatukról, miután látszólag többször szakítottak, majd kibékültek. Hogy állnak most?
Vágólapra másolva!

Legutóbb pár napja írtunk L.L. Junior és Dárdai Blanka viharos kapcsolatáról, akkor egy friss fotó alapján úgy tűnt, hogy kibékültek a májusi szakítás után. Az énekesnő most egy Instagram-sztroriban egy követője kérdésére meglepően részletesen számolt be a viszonyukról.

Dárdai Blanka és L.L. Junior Forrás: Instagram/L.L. Junior

"Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem. És azért ezt a szót használom, mert voltak benne meredekebb részek is.

Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok-sok átlagos, meleg, otthonos hétköznap 6 órás keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett „mosolyszünetekről", se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket tisztelni kell. Nem kell itt sok mindenről beszélni, csak nagy vonalakban. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból. Néha a »csiszolódás« fájdalmas, tök máshol tartunk, máshonnan jövünk, mást szoktunk meg, máshogy kommunikálunk, máshogy dolgozunk fel. Erről ennyit" – írta. A teljes bejegyzés itt olvasható:

Dárdai Blanka posztja Forrás: Instagram/Dárdai Blanka